In English

MagnumLive

Piia Koriseva

Piia Koriseva, juontaja, luennoitsija

IhaNainen-luento on tarkoitettu kaikille ihanille naisille!

Piia Koriseva on toimittaja, juontaja ja kolmen pojan äiti. Hän sai vuonna 2008 aivoinfarktin, jonka seurauksena oikeanpuolen halvaus. Matka pyörätuolista maraton-juoksulle ei ollut helppo. Kolhuilta ei ole vältytty, mutta juuri ne ovat avanneet silmät ja nyt on aika puhua. Hän tietää mitä on hakea voimaa pohjalta:

– Jokaisen ei tarvitse käydä läpi myrskyä, ymmärtääkseen, että sateelta kannattaa suojautua.

Elämänkoulun koulima Piia valmistui juuri hyvinvointivalmentajaksi ja kuntosalivalmentajaksi. Nyt opiskelu jatkuu kohti Personal Trainer- titteliä.

– Aikuisiällä voi siis vielä helposti muuttaa elämän suuntaa ja matkata kohti unelmaa.

Hurtilla huumorilla varustettu luento on tarkoitettu kaikille naisille, joita joskus ottaa arki päähän, jotka eivät ihan aina jaksa, jotka ihmettelevät alati kutisuvia vaatteita ja joiden seksi-elämä on matka menneisyyteen.

Luento tarjoaa vaihtoehtoisia näkökulmia, ymmärtämistä, että et ole yksin vaikeuksiensa kanssa. Luento on matka minuuteen. Asioista puhutaan suoraan, kiertelemättä, eikä mikään aihe ole tabu. Harjoitteiden, keskustelujen ja esimerkkien avulla etsitään IhaNainen takaisin tälle planeetalle.

Luento sinällään ei ole henkilökohtaista valmentamista, mutta luennon jälkeen on mahdollista sopia yksityisiä tapaamisia, jolloin voidaan asiakkaalle rakentaa pt-koulutuksen pohjalta ruokavalio- ja treeniohjelma.

Luento on tarkoitettu pääasiassa naisille, mutta oppii sillä varmasti miehetkin. Jos ei muuta, niin ehkä ymmärtämään vaimojaan paremmin.


”365 muutoksen päivää” luento ja/tai valmennus

Vuonna 2018 Piia Koriseva julkaisi kirjan: 365 muutoksen päivää (Cummerus). Se on päiväkirjamainen teos, jossa jokaisena päivänä käydään läpi elämäntapamuutosta pala palalta. Tästä aiheesta  – hyvinvointi, ruokailu, liikunta ja mentaalisuus – Piia mielellään luennoi ja pitää valmennustilaisuuksia

Luennot on huumorilla höystettyjä, ja pieniä arkea helpottavia vinkkejä sisältäviä.

• Kestot asiakkaan toiveen ja laajuuden mukaan. 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›