In English

MagnumLive

Lauri Salovaara

Lauri Salovaara

Lauri Salovaara on kokenut puhuja, jonka luennot tempaavat yleisön kuin yleisön mukaansa mielenkiintoisilla sisällöillään. Monipuolisten työtehtävien ja yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksen lisäksi tämä positiivinen luennoitsija on palkittu Vuoden puhujaksi Evento Awardsin toimesta vuonna 2017. Samaisessa kilpailussa Salovaara pääsi finalistien joukkoon vuonna 2016.

Salovaaran työ puheviestinnän parissa alkoi jo 1990-luvun puolivälissä radiojuontajan työtehtävissä, josta hän siirtyi myöhemmin television kautta tekemään tapahtumien luento- ja juontotöitä. Tämän lisäksi Salovaara on ollut puhumassa lukuisia kertoja myös ulkomailla Yhdysvalloista Kazakstaniin sekä perustanut useita yrityksiä.

Uusimpana tempauksena Salovaaralla on paljon mediajulkisuuttakin saanut kampanja Miljonääriksi 500 päivässä. Kampanja alkoi helmikuussa 2017, ja sen tavoitteena on tehdä Salovaarasta miljonääri ennen heinäkuun 9. päivää 2018. Kuinka Salovaaran käy?

Lauri Salovaaran puheenvuorot ovat eri mittaisia aina 15 minuutista tuntiin ja ne luonnistuvat niin suomeksi kuin englanniksikin. Puheenaiheet liittyvät usein innostamiseen, onnistumiseen, brändäykseen, markkinointiin tai yritysviestintään. 

Puheenaiheita voivat olla esimerkiksi:

  • Miljonääriksi 500 päivässä
  • Usko unelmiisi
  • 8+1 askelta muutokseen nyt!
  • Innostamis- sekä motivointipuheenvuorot

Tilaa Lauri Salovaara myös tapahtumasi juontajaksi!

”Arvioinnista en oikein voi muuta sanoa, kuin, että vitoseen se menee. Yritän aina löytää jotain kehittävää palautetta, mutta en keksinyt vaikka yön yli mietin. Puheenvuoro oli innostava ja kannustava. Tiedän, että mukana oli myös yrittäjiä ja esitys vahvisti heitä hyppäämään ja ottamaan tietoisesti riskejäkin. Oikein hyvä kaikin puolin!”

”Esitys oli niin innostava, että voimia pakottaa vieläkin. Tuli sellainen tunne, että nyt on ryhdyttävä valmistelemaan ja tekemään jotain suurempaa. Itse asiassa koko meidän Raahen Nuorkauppakamari koki samoin. Think big -asenne jäi elämään!”
Anna Koskela, OP Vihanti

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›