In English

MagnumLive

Karita Tykkä

Karita Tykkä luennoitsija ja juontaja tapahtumaan

Superarkea – energisen elämän avaimet

Karita Tykkä (o.s. Tuomola) on jo yli 20 vuoden ajan tehnyt töitä kasvoillaan, äänellään ja kehollaan. Useat tv-ohjelmat, kuten Tangomarkkinat, Noora menee naimisiin, Kaunis olo ja Elixir sekä muut juontotyöt ovat tuoneet rennon ja varman otteen esiintymiseen.

Luennoitsijana Karita on keskittynyt kehon ja mielen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Karita kertoo luennoillaan omista keinoistaan ja periaatteistaan kehon voimaannuttamisesta hektisessä oravanpyörässä. Luennolla käydään läpi ravinnon, liikunnan, levon, positiivisen ajattelun ja asenteen merkitystä hyvinvointiin sekä arjessa jaksamiseen.

Karita Tykkä julkaisi vuonna 2014 kaksi kirjaa: Raakaa ja Makeaa – herkullisimmat raakajälkiruoat  ja Hyvää huomenta – raakaruokaa ihaniin hetkiin. Karitan suurena intohimon kohteena ovat superfoodit, etenkin raakasuklaat. Karitalta voi luentojen lisäksi tilata raakasuklaan valmistuskurssin. Kokonaisuuteen sisältyy suklaan valmistuksen lisäksi luento suklaan alkuperästä, ravinteista ja vaikutuksista. Tai voitte valmistaa Karitan kanssa vaikkapa teille personoidut supersmoothiet!

”En halua vain selvitä elämässä päivä kerrallaan. Haluan nauttia elämästä energisenä ja elää täysillä.”

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›