in-english

MagnumLive

Dr. Zaius

Dr Zaius alias Eliisa Tuisku - asiakastilaisuudet, tyhypäivät, virkistyspäivät, seminaarit, esimieskoulutukset, kick off, illanistujaiset ja tuotelanseeraukset

”Silloin aloin ottaa lahjattomuuteni tosissaan.”

Dr. Zaiuksen missio on vapauttaa ihmiset Taiteen Ymmärtämisen Pakosta. Dr. Zaius kulttuurishokkihoitaa hellästi taidesisältöisin ohjelma- ja valmennuspalveluin niitä, jotka kärsivät henkisistä rasitusvammoista ja haluavat tulla Hitaammin Hulluiksi.

Dr. Zaiuksen Tekotaiteellinen Klubi- ja Täpärästi Taiteentuntijaksi -luentopaketti eivät ole luovuuskoulutusta tai taideterapiaa, vaan ällistyttävin ja rentouttavin taide-elämys sitten tärpätin keksimisen. Tekotaiteellinen Klubi on intuition ja riemukkaan kokeellisuuden testilaboratorio, joka tarjoaa hervotonta epäonnistumisen iloa! Väkevin todistusvoima piilee asiakasuskollisuudessa – kerran Klubia kokeiltuaan yritykset tilaavat taiteilijan tilaisuuksiinsa yhä uudelleen!

Dr. Zaiuksen ohjelmapalvelut sopivat esimerkiksi asiakastilaisuuksiin, virkistys-, tyky-, koulutus- ja kokouspäiviin, seminaareihin, esimieskoulutuksiin, kick offeihin, illanistujaisiin ja tuotelanseerauksiin.

Osallistuneiden kommentteja:

”Paras virepäivä ikinä!”

”Olen mä ennenkin ollut avajaisissa ja asiakastilaisuuksissa, mutta tämä oli yliveto! Mukaansatempaava!”

”Uutta, erilaista kuin ennen. Päällimmäiseksi jäi hyvä mieli.”

”Oli hyvä, erilainen juttu – irtautui hyvin hetkeksi omasta arjesta.”

”Tulisin ehdottomasti uudelleen! Suosittelen muillekin.”

 

 

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android