In English

MagnumLive

Aatu Itkonen

Aatu Itkonen, taikuri, juontaja

Nuori hurmuri Aatu Itkonen on esiintyjä, taikuri, juontaja, puhuja – sekä yrittäjä. 18-vuotias Aatu on esiintynyt jo reilut neljä vuotta (2019 mennessä) monenlaisissa, sekä aikuisten että lasten tilaisuuksissa ja tapahtumissa ympäri Suomea. Aatu on kasvattanut pikkuhiljaa omaa fanijoukkoaan somen kautta. Ja tietenkin esiintymistensä kautta. Aatu Itkosen seuraaviin suuriin projekteihin kuuluu Aatun Mysteerit -taikaohjelman vetäminen Ylen Galaxi-ohjelmassa kahdeksan jakson verran. Sarja pyörähtää käyntiin televisiossa vuoden 2020 puolella.

Taikashow

Taikashow täynnä magiikkaa. Aatu taitaa improvisoinnin ja esiintyy eri ohjelmistojensa kanssa aina kohderyhmän mukaan, oli sitten kyseessä aikuiset tai nuoret. Juhlat, tilaisuudet, pikkujoulut, yritysjuhlat, syntymäpäivät yms.  Yritystilaisuuksissa tyylikästä taikuuta, lastentapahtumissa 
mukana värikkäät ilmapalloeläimet ja kuvakortit halukkaille. Taikashow’n kesto n. 25 – 30 min, kokonaiskesto on n. 30 – 45 min. esityksineen ja ilmapalloineen.

​Juontaja                                             

Juontoseteissään sympaattinen ja hyväntulinen nuori mies ei jää sanattomaksi. Aatu on juontanut kaupunkitapahtumia, urheilutapahtumia, muotitapahtumia ja monenlaisia muita tilaisuuksia, jopa 20 000 hengen tapahtumaa. Aatu sopii juontajana erityisesti nuorten tapahtumiin, mutta on kuin kotonaan myös yritysjuhlissa. 

​Puhuja / yrittäjyysluento

Luento sopii esim. seminaareihin, oppilaitokset, ja tapahtumiin. Mikä olisikaan parempaa, kuin nuori puhumassa yrittäjyydestä, omasta tarinasta ja julkisesta työstä. Aiheina mm. kokemukset ja tarina, markkinointi, asiakashankinnat, kevytyrittäjyys ja julkisuus. Kesto n. 45 min.

Aatu Itkonen, taikuri, juontajaAatu Itkonen, taikuri, juontaja

 

 

 

Videot

Referenssejä

Aatu Itkosen taikaesitys oli mukaansa tempaava ja yleisön huomioiva. Oli hienoa tavata innostunut yrittäjä. Heitä Suomi tarvitsee. Kiitos Aatu!
– Poliitikko Paula Risikko

Yhteistyö Aatun kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Aatu on perusteellinen ja hyvin valmistautunut esiintyjä. Mielellämme otamme hänet uudestaankin kouluumme puhumaan yrittäjyydestä ja esiintyjän työstä.
​- Eskolanmän koulu, rehtori.

Teimme Aatun kanssa yhteistyötä Ylivieskan Ready4Bisnes -tapahtumassa. Aatu juonsi tilaisuuden erittäin ammattimaisella otteella ja supliikilla ulosannillaan – nuoresta iästään huolimatta. Hyvä Aatu!
​- Tubettaja Zone VD

Aatu kävi Bäkkäri-ohjelmassamme ja kertoi työstään esiintyjänä mielenkiintoisesti. Kohtaaminen ja juttutuokio hänen kanssaan oli aurinkoinen ja rento. Aatulla on langat hyvin käsissään ja hän ansaitseekin hauskan haastattelun lisäksi kiitokset jouhevasta sekä nopeasta yhteydenpidosta.
​- Valtteri YleX:ltä.

Aatu juonsi itsenäisyyspäivän juhlan Kouvolassa ja osasi huomioida monisatapäisen yleisönsä hyvin. Hän pystyi luomaan leppeän ja letkeän tunnelman. Kiitos Aatu!
– Anja Kettunen / Kouvolan kaupunki

Esityksesi oli rento ja huumori oli erinomaista! Taikatemput ja show oli kokonaisuudessaan hyvää ja sait ihmiset ihastelemaan. Täydet pisteet, kiitos!
– Juha Myllynen / Lauritsalan iltamat

10 pistettä! Ammattimainen käytös yllätti iloisesti meidät kaikki! Esitys oli hyvä, otit yleisön hyvin mukaan ja laitoit merkille, kellä on valmiuksia mihinkin osallistua. Erityiskiitokset tulivat kehitysvammaisen huomioimisesta. Jatka samaan malliin!
​- Kymijoen Hoiva ry

Esityksesi oli hieno ja yleisö piti kovasti, sait aikuiset nauttimaan!!! Olet luotettava yhteistyökumppani sekä on mahtavaa, että Kouvolassa on sinun kaltaisia nuoria. KIITOS!
– Autismi- ja Aspergerliitto ry

Loistava taikaesitys Marianpäiväriehassa. Hyväkäytöksinen nuorimies, ammattimaiset promomateriaalit, tyylikäs pukeutuminen ja kaiken lisäksi osasi huomioida yleisönsä.
​- Tirvan nuorisoseura ry

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›