In English

MagnumLive

Vatsastapuhuja Sari Aalto

Suomen ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja Sari Aalto valloittaa kaikenikäiset katsojat hulvattoman räiskyvillä esityksillään! Aalto tuli tunnetuksi Talent Suomi 2016 -kilpailussa, ja vuonna 2018 hän ihastutti yleisöä America’s Got Talentissa USA:ssa. Sari on suosittu somepersoona lasten ja nuorten keskuudessa: hänen videonsa YouTubessa ja TikTok-videopalvelussa ovat keränneet yli 10 miljoonaa katsomiskertaa.

Sarin viihdyttävät, koomiset esitykset sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Ohjelmisto kattaa useita erilaisia esityskokonaisuuksia niin lapsi- kuin aikuisyleisöllekin. Lasten esityksissä nähdään vaihtuva joukko televisiosta ja YouTubesta tuttuja nukkeystäviä, mm. rakastetut Simpanssi-Anssi, Oskari Olematon sekä uutuutena svengaava Lulu-strutsi. Aikuisille suunnatut koomiset vatsastapuhumisnumerot saavat yleisön nauramaan äimistyneenä, kun Sari paljastaa paitansa alta ”puhuvan vatsansa” tai kun hän tuo lavalle yleisön edustajan, jonka muuttaa eläväksi vatsastapuhujannukekseen.

Keikoille kulkevat Sarin mukana tarvittaessa omat valot, äänentoisto ja taustakangas telineineen. Esitysten kesto sopimuksen mukaan 20-45 min.

Esityskielet: suomi, ruotsi ja englanti.

P.S. Kysy myös suosittua vatsastapuhumistyöpajoja tai jättisaippuakuplanumeroa!

 

 

Vatsastapuhuja, Sari Aalto, Simpanssi Anssi

Videot

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›