In English

MagnumLive

Varamummo

Varamummo-musikaali perustuu Susanna Haaviston kirjoittamaan samannimiseen kuvakirjaan ja 10-osaiseen YLE Pikku Kakkosen Varamummo-sarjaan. Esityksen teemat ja aiheet liittyvät kaikki pienen lapsen maailmaan, pieniin isoihin tai isoihin pieniin ongelmiin tai mieltä askarruttavien kysymysten kiemuroihin. Varamummo asettuu aina lapsen mittakaavaan, ei tarkastele asioita aikuisen maailmasta vaan kuuntelee lapsen herkkiä tunteita ja ajatuksia.

Varamummo Ellen on mummottomien mummo ja mummo niille, joiden mummo asuu kaukana. Varamummo matkaa moottoripyörällään pienen Tötteröpupun kanssa varalastenlasten luo aina, kun häntä kaivataan ja tarvitaan. 

”Oltiin koko perhe tänään katsomassa Varamummoa Kapsäkissä. Lämpimästi suosittelen lasten viemistä Varamummon yksinkertaisten lempeiden elämänviisauksien kuuloon. Teos lasten tunteista (ja yhtä lailla aikuisten) on pedagoginen olematta opettava. Ja kyllähän toi Hanna Raiskinmäki on notkea kuin mikä ääneltään ja kropaltaan, millaisella rakkaudella hän luonnosteleekaan lukuisat lapsihahmonsa.” (Heini Junkkaala, näytelmäkirjailija, dramaturgi, ohjaaja [Facebook 8.12.2018]) 

Näyttämöllä: 
Susanna Haavisto: Varamummo Ellen 
Hanna Raiskinmäki: kaikki lapsiroolit, ukulele, perkussioputket 
Suvi Isotalo: Tötteröpupu, koskettimet, kitara, ukulele ja muut 

Musikaalin kesto 40 min.
Varamummo esittää myös omia laulujaan lapsille – kysy räätälöityjä esityksiä.

Lataa esite

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›