In English

MagnumLive

Robin Rekku ja Jekkuorkesteri

Rodin Rekku Hund, lasten orkesteri

Robin Rekku ja Jekkuorkesteri, joka tunnetaan myös nimellä Robin Hund & Hans Glada Orkester soittaa svengaavaa lastenmusiikkia.  Ohjelmanumero räätälöityy kaikenikäisille lapsille sisältäen sekä vauhdikkaita että rauhallisempia hetkiä. Lapset saavat osallistua aktiivisesti laulamalla, liikkumalla sekä tanssimalla. Ohjelmaa esitetään ruotsiksi ja / tai  suomeksi, aina kohderyhmän mukaan. 

Robin Rekku ja Jekkuorkesteri julkaisi vuonna 2014 suomenkielisen esikoislevynsä ”Kaikki mukaan hyppimään”. Orkesteri on myös julkaissut viisi täyspitkää ruotsinkielistä levyä. Viimeisin ruotsinkielisin levy, ”Alla ropar ett hej!”, voitti Emma-palkinnon lastenkatergoriassa. Robin Rekku & Jekkuorkesteri julkaisi äskettäin uusimman suomenkielisen 10 laulua sisältävän levyn nimeltä ”Karkumatkalla”

Robin Hund & Hans glada orkester nappasi alkuvuodesta 2020 jo toisen Emma-pystin parhaimmasta lastenmusiikkilevystä

Robin Rekku ja Jekkuorkesteri on esiintynyt mm. Popkalasetissa, Jaakon päivillä Pietarsaaressa, Pori jazzeilla, Helsingin Lastenfestareilla, Helsinki päivillä, Baltic jazzeilla, VikingLinella, Faces festivaaleilla jne. Repussamme on noin 400 esiintymistä ja musiikkilevyjen lisäksi äänikirja (tuplaCD) jolla voi kuunnella luettuja satuja seikkailuistaan.

Tomas Järvinen esiintyy Robin Rekkuna / Robin Hund:ina, Henrik Strang Bob Kattina. Mukanamme on myös lasten rakastama Esmeralda, eli isohko ja sympaattinen lehmä(asu). Ohjelman kesto toiveen mukaan, esim. konsertin kesto on noin 40 minuuttia, tarvittaessa mukana oma tekniikka. 

Robin Rekku ja Jekkuorkesteri soittaa mukaansatempaavaa lastenmusiikkia koko perheelle – Robin Hund & Hans glada orkester spelar svängig barnmusik för hela familjen!

 

 

Videot

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›