In English

MagnumLive

Mieletön Mystinen Metsäseikkailu

Mieletön Mystinen Metsäseikkailu on vuorovaikutuksellinen tarina ystävyydestä ja siitä, miten ilon ja naurun avulla voidaan selvittää vaikeudet. Esitys on vuorovaikutuksellista lastenteatteria, jossa Naavakainen ja Tökkyrä nimiset hahmot seikkailevat ja joutuvat mitä erilaisiin kommelluksiin. Esitys sisältää myös itse sävellettyä musiikkia. Kantavia teemoja esityksissä ovat luonto ja ystävyys ja esityksessä myös lapset saavat osallistua.

On aivan tavallinen päivä Mielettömässä Mystisessä Metsässä, kun Töykkyrä löytää knöllinhakureissultaan jotain, joka tekee päivästä kaikkea muuta kuin tavallisen. Yhdessä ystävänsä Naavakaisen kanssa he lähtevät hurjaan seikkailuun, jonka päämääränä on pysäyttää Mälsämetsässä asuvan ilkeän Mahtimörön aikeet ja pelastaa Mystinen Metsä. Seikkailu vie heidät kohti kiukkukalliota ja selvitäkseen kaikista matkan varrelle tulevista haasteista, he tarvitsevat juuri sinun apuasi. Syöksy mukaan seikkailuun! 

Musiikin tuottamiseen käytetään erilaisia soittimia, joita lapsilla on myös mahdollisuus päästä esityksen jälkeen kokeilemaan. Esiintymispaikkoina ovat olleet niin päiväkodit, kirjastot kuin erilaiset lastentapahtumat. Esitys sopii kaiken ikäisille. 

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›