In English

MagnumLive

Tapio Rautavaara 100 v. – Sininen uni

Tapio Rautavaara 100 vuotta, Sininen Uni. Tapio Liinoja, Johanna Iivanainen, Olli Ahvenlahti

Vuonna 2015 tuli kuluneeksi 100 vuotta Tapio Rautavaaran syntymästä. Rautavaaran elämä oli monin tavoin legendaarinen. 100-vuotisjuhlan kunniaksi Tapio Liinoja käsikirjoitti musiikkiesityksen ”Sininen Uni – Tapio Rautavaara 100 vuotta”, joka sisältää Rautavaaran kappaleita ja tarinoita hänen elämästään. Esityksessä Rautavaaran musiikkiin ja elämään meidät johdattelee Tapio Liinoja, Johanna Iivanainen, Olli Ahvenlahti ja Mikko Iivanainen. Joissakin konserteissa naissolistina vuorottelee Milana Misic Johanna Iivanaisen tilalla.

– Olennaista esityksessä ovat Tapio Rautavaaran tutuksi tekemät laulut, joiden myötä tarina etenee. Laulujen lomassa kuullaan mm. juttuna hänen ystävyydestään Reino Repe Helismaahan ja miten Toivo Kärjen kappaleet löysivät tiensä Tapsan laulettaviksi. Esitys kertoo ajan hengestä, kiertue-elämästä, myös olympiasankarin urheilumenestyksestä ja elokuvarooleista. Siinä on mukana keveyttä ja reipasta menoa, mutta myös sielun syviä tuntoja liikutellaan, kertoo Liinoja, joka haluaa korostaa, että kyseessä ei ole näytelmä eikä ”Tapsa-imitaatio”.

Esityksessä kuullaan mm. seuraavia kappaleita: Reissumies ja kissa, Tuopin jäljet, Juokse sinä humma, Kulkuri ja joutsen, Isoisän olkihattu…

Sininen uni – Tapio Rautavaara 100 vuotta -musiikkiesitys sopii niin teatteriestradeille ja konserttisaleihin, mutta myös pienemmillekin estradeille ja yritystilaisuuksiin.

Katso ajankohtaiset Sininen uni – Tapio Rautavaara 100 vuotta -konsertit ja tapahtumat.

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›