In English

MagnumLive

Sellaista elämä on

Sellaista elämä on sopii erityisesti kirkkoon ja seurakuntien tiloihin. Baritoni / diplomisaksofonisti Hannu Lehtonen ja musiikin moniosaaja, pianisti Seppo Hovi, musisoivat mieleenpainuvan hetken. Rinnalla kulkevat Sepon koostamat elämänmakuiset tarinat.

Musiikillinen tuokia alkaa hieman klassisemmasta musiikista ja jatkaa kulkuaan mm. negrospiritualien kautta uudempaan kotimaiseen hengelliseen musiikkiin. Lauluhetkeä siivittävät myös kauniit instrumenttinumerot – artistien taidokkaat soitannat saksofonilla ja pianolla. Elämänmakuisia tarinat, mm. Rauno Lehtisen ja Juha Vainion matkan varrelta, soljuvasti mukavasti musiikin lomassa.

Hannu Lehtonen on tullut tutuksi nimenomaan mieleenpainuvista tulkinnoistaan ja monista suurista konserttikiertueista. Hänet muistetaan myös Tangomarkkinoiden finaalista Tangoprinssin tittelistä. 

Seppo Hovi tekee töitä monen eri musiikkityylin parissa. Hän on soittanut Antti Sarpilan, Pentti Lasasen ja Erik Lindströmin jazzbändissä. Eniten Hovi tekee konsertteja oopperalaulajien kanssa pianistina, kapellimestarina ja juontajana.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›