In English

MagnumLive

Lotta ja luutnantin sydän -konsertti

Lotta ja luutnantin sydän -konsertti

LOTTA & LUUTNANTIN SYDÄN -KONSERTTI ON TRIBUUTTI LOTILLE JA SOTA-AJAN MUSIIKILLE

Lotta & luutnantin sydän on sota-ajan musiikin ja tarinoiden siivittämä konsertti. Tuotanto on multimedialla ja kevyellä dramatisoinnilla maustettu musiikillinen konsertti, jonka höysteenä nähdään sota-ajan valokuvia ja haastatteluja. Ohjelmistossa on epookkiin kuuluvia iskusävelmiä 1920 – 1940 luvuilta ja mukana on myös muita erikoisuuksia. Ohjelmisto sisältää mm. Toivo Kärjen rintamalla säveltämiä harvinaisuuksia, sekä muiden aikansa mestareiden teoksia.

Konsertin naissolistina toimii Aila-Mari Vehviläinen (lotta) ja toisen miessolistin pestiin on värvätty Tommi Soidinmäki (kersantti), jotka muistetaan myös Tangomarkkinoiden laulukilpailusta. Kolmantena solistina on Raimo Salo (luutnantti), joka on tehnyt työuransa Puolustusvoimissa opistoupseerina ja tuottanut eläkepäivillään useita sotahistoriallisia dokumentteja Yleisradiolle. Orkesterina toimii Onnentähti.

Konsertissa nähdään otteita Lotta Svärd Säätiön dokumentista ”Viimeinen testamentti – Lottien muistoja Talvi- ja Jatkosodasta”, jonka kuvaajana ja tuottajana on toiminut Raimo Salo, yksi konsertit solisteista.

Konsertteja on toteutettu jo kiertuemuotoisena ja tuotannosta on julkaistu myös CD: Lotta ja Luutnantin sydän. (Kuuntele oheinen Tommi Soidinmäen laulama kappale levyltä).

Kesto n. 2 tuntia, väliaika 20 min.

LUE LISÄÄ LOTISTA

Konsertti sopii mm. tapahtumien erikoisohjelmaksi, yritysten asiakastilaisuuksiksi tai yhdistysten varainkeruuksi. 

Videot

Pyydä tarjous

KUUNTELE

Tommi Soidinmäki – Luutnantin sydän

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›