In English

MagnumLive

Suvi suloinen soi -yhteislaulu

Yhteislaulu, Marita Taavitsainen, Mikael Konttinen, Suvi suloinen soi

Kaksi Suomen iskelmätaivaan kärkinimeä Marita Taavitsainen ja Mikael Konttinen laulattavat nyt Suvi-Suomessa yhteislaulun merkeissä.

Suvi suloinen soi –yhteislaulutapahtuma rantautuu erilaisiin kesätapahtumiin ja luvassa on ihania, kaikille tuttuja kappaleita.

Yhteislaulut ovat tällä hetkellä supersuosittuja. Linnanmäen kesässä yhteislauluhetket vetivät kesällä 2015 estradin edustan täpötayteen ja tapahtumat saavat jatkoa myös tulevina kesinä. Yhteislaulun suosiosta kertoo myös Ruotsin suosituin kesäohjelma Allsång på Skansen, joka on myös yksi Suomen tv:n suosikkiohjelmista.

Suvi suloinen soi -tapahtuman isäntänä on moniosaaja, laulaja-juontaja Mikael Konttinen. Toisena laulattajana on Tangokuningattarenakin tunnettu, ihana Marita Taavitsainen. Mukana on tarvittaessa Kultaisen harmonikan mestari Jarmo Tinkala, joka toimii Mikaelin (koskettimet) ohella lämmintunnelmaisen tapahtuman säestäjänä. Lisäksi pakettiin voidaan liittää tanssiorkesteri ja tilaisuuden yhteydessä voidaan järjestää vaikkapa ”toritanssit”. Suvi suloinen soi -yhteislauluhetkessä soivat kaikille tutut tanssi- ja popiskelmäkappaleet, mm. Paratiisi, Satulinna, Kultainen nuoruus, Andre, Lentäjän poika ja Ankkurinappi

Suvi suloinen soi –yhteislaulutapahtuma sopii mm. kaupunkien ja kuntien kesätapahtumiin, järjestöjen suvijuhliin ja kaikkiin tapahtumiin, jossa halutaan järjestää tunnelmaltaan leppoisa, mutta interaktiivinen yleisötapahtuma. Pakettiin kuuluvat myös yleisölle jaettavat lauluvihot, jotka on mahdollista lunastaa järjestäjän käyttöön.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›