In English

MagnumLive

Bändikaraoke

Kaisa-Mari Ruokolainen, Foxpop, Bändikaraoke

Bändikaraoke tuo jokaiselle mahdollisuuden laulaa oikean bändin kanssa!
Mukaansatempaavan karaokehetken tai vauhdikkaan lauluillan orkesterina on Foxpop ja Kaisa-Mari Ruokolainen. Kaisa-Mari toimii Bändikaraoke-tapahtuman juontajana  ja Foxpop-orkesteri säestää karaokelaulajia.

Bändi-Karaoke rakentuu kahdesta osasta:
• Foxpop heittää oman bändisetin, jonka aikana  asiakkaat valitsevat esitysakappaleensa ja ilmoittautuvat mukaan laulamaan.
• Kaiken kansan karaoke alkaa – mukaan mahtuu  reilut 20 karaokelaulajaa.
Kokonaisuudessaan kesto on 2 x 45 min.

Mukaan estradille mahtuu yksi laulaja tai max kaksi laulajaa kerrallaan laulamaan. Kaisa-Mari toimii laulajien kannustajana ja auttaa laulajia kiinni laulunsyrjään ja fiilikseen.

Bändikaraoken biisilistassa on noin satakunta laulua, joista valita. Naissävellajeissa on mm. Rakkauden jälkeen, Perutaan häät, Ei se mennyt niin, Sata salamaa, Yön kuningatar, Sun särkyä anna mä en ym. ja miesten biiseissä mm. Päivin öin, Kolmekymppinen, Äidin pikkupoika, Muistan kesän, Vanha holvikirkko, Daada daada, Kuin taivaisiin ym.

Bändikaraoke on jännitystä, onnistumisen kokemista, yhteismusisointia, helpottuneisuutta! Kaikista parhaat kokemukset bändikaraokesta olemme saaneet yritysjuhlissa. Kuten arvata saattaa hommasta ei tule mitään, jos kansa on liikaa juhlatunnelmissa. Bändikaraoke sopii nimenomaan juhlien alkuosan kohokohdaksi tai alkuiltaan.

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›