in-english

MagnumLive

Tommi Soidinmäki – joulukonsertit

Tommi Soidinmäki, Joulun hiljaisuus, joulukonsertti

Tommi Soidinmäki on vuosien saatossa tehnyt useita joulukonsertteja ja myös joulukiertueita eri konserttinimillä ja saanut lämminhenkisestä ohjelmistostaan hyviä palautteita. Tässä esimerkit joulukonserteista:

Tommi Soidinmäki, Joulun hiljaisuus -joulukonsertti
Nämä yleisön toivelaulut, joita kuullaan konsertissa, ovat saaneet oman paikkansa myös Tommin sydämessä: Tulkoon joulu, Joulu yksinäistä lohduttaa, Toive, Sylvian joululaulu, Hiljaisuus, Kolmen kuninkaan marssi, Marian poika, Oi, jouluyö, En etsi valtaa, loistoa, Valkea joulu ja Taivas sylissäni. Joulukonserttia siivittävät Tommin oma joululevyt Yöhön valkoiseen ja Joulun hiljaisuus (Vuoden joululevy 2012), joille on yhdistelty hienosti niin vanhaa kuin uuttakin joulumusiikkia.

Oi, juhla juhlien – Tommi Soidinmäen ja Jenna Bågebergin tunnelmallinen joulukonsertti
Jouluna kiire kaikkoaa ja levollisuus täyttää mielen tunnelmallisessa joulukonsertissa. Konsertit sopivat niin kirkoihin, yritystilaisuuksiin ja pieniin konserttisaleihin. Säestyksestä vastaavat taidokkaat muusikot, sellisti ja pianisti, jotka tuovat intiimin tunnelman konsertteihin, mutta myös suurempi kokoonpano on mahdollinen. Konserttien ohjelmisto koostuu vanhoista, kaikille tutuista kappaleista, mutta myös uudemmista lauluista. Tästä esimerkkinä on mm. konsertin nimeä kantava Tommin ja Jennan duetto Oi, juhla juhlien, joka on julkaistu radiosinglenä ja muutamilla joulukokoelmilla.
Konsertin solistit ovat molemmat tuttuja niin konserttiestradeilta kuin tanssilavoilta ja molemmat ovat tehneet paljon TV- ja radioesiintymisiä.

• Konsertit sopivat mm. yritysten asiakastilaisuuksiksi tai yhdistysten varainkeruuksi. Konserttipaketit pitävät tarvittaessa sisällään kaiken äänentoistosta ja valoista ja markkinointimateriaaleihin. Lue lisää MagnumLiven tuotantopalveluista.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android