in-english

MagnumLive

Milana Misic

Milana Misic, Linnunkokoinen

Milana Misic on laulaja, joka on vuosien varrella esittänyt ja levyttänyt niin iskelmää, viihdettä kuin pop-musiikkia.

Milanan ohjelmisto sopii niin tanssilavoille kuin suurille estradeille. Hän esittää omien kappaleittensa lisäksi äitinsä Laila Kinnusen tunnetuksi tekemiä lauluja.

Milana on uransa aikana osallistunut myös Suomen Euroviisuihin (2011) kappaleella Sydämeni kaksi maata. Laulajattarelta on ilmestynyt useita albumeja, joista Laila Kinnusen musiikkia ovat Laulumme (2008) ja Valoa ikkunassa (2009) sekä kokoelma Käy tanssimaan (2010). Lisäksi Milana on julkaissut mm. albumin Väärää rakkautta (2007), jonka tuotti Stratovariuksenkin tuottajana toiminut Matias Kupiainen.

Syksyllä 2013 Milana osallistui Syksyn Sävel -kilpailuun (MTV3). Ohjelman hyväntekeväisyyskohteena oli Uusi Lastensairaala. Kappaleenaan Milanalla oli Tiedäthän mistä mut löytää, josta on julkaistu sekä single ja musiikkivideo.

Milanan uusin studioalbumi Linnun kokoinen julkaistiin 2014. Sitä edelsi saman niminen ennakkosingle, jonka sävelmaailmaan Milana oli tuonut  lisää etnisiä sävyjä. Niillä hän kunnioittaa kroatialaisia juuriaan. Kauniilla vähäeleisellä singlellään Milana kertoo nyky-yhteiskunnan aiheuttamista paineista. ”Ei kaiken aina tarvitse olla suoritettua, suurta ja suunnitelmallista,” Milana kertoo. Levyltä julkaistiin myös singlet Sydän sun ja mm. Radio Suomessa mukavasti soinut Tähteni.

Milana nähtiin vuonna 2014 myös Tangomarkkinat-laulukilpailun tuomaristossa (Yle TV1). Viimeisimpiä musiikkiprojekteja ovat olleet mm. Tapio Rautavaaran 100 -v. konsertti, Volare – italialainen ilta (mukana mm. Umberto Marcato), Ihmisen ikävä toisen luo (Mikko Alatalon 40-v. juhlan kunniaksi tehty musiikkiteatteriesitys) sekä Idän ja lännen tiet, jossa kuullaan Olavi Virran ja Laila Kinnusen lauluja (mukana Amadeus Lundberg).

Yhtye:  Mandshuria

Videot

Historiaa:
Milana Misic on laulaja Laila Kinnusen ja kroatialaislähtöisen muusikon Milan ”Miso” Misicin tytär.

Uusimmat singlet:
2014, Tähteni, CDS
2013, Tiedäthän, mistä mut löytää, CDS
2013, Sydän sun, CDS
2013, Linnun kokoinen, CDS

Albumi- ja videojulkaisuja:
2014, Linnun kokoinen, CD, julk. 07/14
2013, Tiedäthän mistä mut löytää, musiikkivideo
2010, Jos itken, jos nauran, CD
2009, Valoa ikkunassa, CD – 12 Laila Kinnusen ikimuistoista laulua
2008, Laulumme, CD
2007, Väärää rakkautta
2001, Sydän saa merkin, CD
1993, Serenata, CD
1991, Milana, CD

Keikat

Erikoisohjelmat

Laila Kinnusen lauluja -konsertti
Aikansa legendan, Laila Kinnusen unohtumattomia lauluja vuosien varrelta.

Laila Kinnusen ja Olavi Virran laulujen ilta
Milana Misic ja Hannu Lehtonen: Estradilla nähdään solistien laulullista sekä sanallista vuoropuhelua kahdesta aikamme legendaarisimmasta iskelmätähdestä, Laila Kinnusesta ja Olavi Virrasta. Ilta kantaa nimeä Kahden tähden ilta ja sen on käsikirjoittanut Susanna Haavisto.  Solisteja säestää Mandshuria-orkesteri.

Pyydä tarjous

KUUNTELE

Milana Misic – Sydän sun

Ajankohtaista

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android