In English

MagnumLive

Hovimuusikko Ilkka

Radio Suomipopin Aamulypsystä tuttu Hovimuusikko Ilkka on viihdyttänyt Suomen suurimman aamushown tähtenä jo vuodesta 2013. Maaliskuussa 2018 Hovimuusikko Ilkka palkittiin vuosittaisessa RadioGaalassa Vuoden Sisällöntekijänä. Radiosta kansan suosioon nousseen Ilkan voi tilata nyt myös keikoille.

Hovimuusikko Ilkka loihtii pilke silmäkulmassa lauluja ajankohtaisista aiheista ja julkkiksista. Sanoituksia on syntynyt tuttujen hittibiisien säveliin ainakin Länsimetrosta, Turvasanan unohtamisesta, Vanhasta Herrasta Hua Hinissa ja myös tv-tarjonnasta, mm. Myyntimies Jethro– ja Vain Elämää –ohjelmista.

Erityistapauksissa Ilkalta voi myös tiedustella omaa sanoitusta tapahtumaan, tai vaikka musiikillista oodia firmalle tai juhlan sankarille.

Keikoilla Hovimuusikko Ilkka esittää miljoonia nettiklikkauksia keränneet biisinsä aivan kuten aamuradiossa: teräviä tekstejä tulkiten ja kitaralla kompaten.

Katso Hovimuusikko Ilkan musiikkivideot:

Hovimuusikko Ilkan pikkujoulu-special: Hovimuusikko Ilkka virittää kuulijat pikkujoulutunnelmaan – livenä. Ilkan pikkujoulu-specialissa kuullaan päivän uutisaiheista poimittujen laulujen lisäksi kepeitä ja kipeitä tositarinoita suomalaista bailaamisesta.

Tilaa Hovimuusikko Ilkka keikalle ja anna miehen ja kitaran johdatella tilaisuutenne ja vieraanne entistäkin vauhdikkaampaan juhlakuosiin!

 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›