In English

MagnumLive

DJ A. Myllykoski

DJ A- Myllykoski

DJ A. Myllykoski  aloitti ammattimaisen DJ-uransa 90-luvun puolivälissä. Syynä uravalinnalle oli kiinnostus musiikkia kohtaan ja halu tehdä töitä sen parissa.

Pitkä työhistoria musiikin parissa on jatkunut katkeamattomana aina tähän päivään asti. Ajan kuluminen näkyy ja kuuluu. Näkyvä muutos saattaa olla parran harmaantuminen. Kuultava kehitys on pitkän työkokemuksen saavuttamisen artistille suoma, keikoilla soivissa levyvalinnoissa heijastuva musiikin syvemmän luonteen ymmärtäminen. Keikkasetit ovat eklektisiä termin positiivisessa merkityksessä.

Loputtomalla uteliaisuudella viritetty rakkaus musiikkia kohtaan on säilynyt samana läpi vuosien ja kasvattanut näin miehen ymmärrystä DJ:n työtä ja itse musiikkia kohtaan. Tämän kattava musiikkitietous mahdollistaa laaja-alaisen keikkailun monentyyppisissä tapahtumissa. Musiikillinen linja keikoilla voi olla kaikkea housen ja jazzin väliltä.

A. Myllykoski on keikkaillut lukuisissa Helsingin yöelämän keskeisissä paikoissa toimien myös niissä resident DJ:nä. Näistä muutamina mainittakoon Ravintola Teatteri, Ahjo ja König.  A. Myllykoski on toiminut tuottajana lukuisissa klubeissa, kuten jo 11 vuotta toiminnassa olleessa Söndag Jazz -klubissa.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›