in-english

MagnumLive

Million Dollar Tones (MDT)

Million Dollar Tones, DJ. Farmer John

Million Dollar Tones on Etelä-­Suomesta ponnistava 7-henkinen orkesteri. Million Dollar Tones, tuttujen kesken MDT, yhdistää rhythm & bluesin ja 50-luvun rock`n rollin sen villeimmällä tavalla. Villit viidakkorytmit yhdistettynä New Orleans -pianon kanssa tiukkoihin puhaltimiin, tekevät MDT:n soundista yllättävän ja vaarallisen tuntuisen paketin. Yhtyeessä on myös hieman poikkeavasti alan yhtyeisiin verrattuna vahva taustalaulu-osasto, koska kaikki kuusi orkesterin jäsentä laulavat solistin lisäksi.

Keväällä 2016 ensi-­albuminsa CRAZY! Julkaissut Million Dollar Tones on villinnyt keikoillaan yleisön vimmattuun ja hurmahenkiseen tanssiin ja lentoon niin kotimaisilla, kuin myös enenevässä määrin Euroopan muidenkin maiden saleissa. Millon Dollar Tones -orkesterin arvostelut alan lehdissä (Suomessa mm. Blues news ja Big Beat) ovat olleet sekä albumin että esiintymisten osalta huikeaa ylistyslaulua – MDT onkin näissä arvosteluissa nostettu aivan R&R ja R&B yhtyeiden Eurooppalaiseen kärkikastiin.

MDT:n kanssa on usein esiintynyt myös Dj Farmer John (Juha Rouhiainen), jonka ainutlaatuinen 50 luvun vinyylisoittimia käyttävä dj-­pöytä herättää aina ansaitsemaansa kunnioitusta ja huomiota. Farmer Johnin ainutlaatuinen vinyylikokoelma saa alaan perehtyneimmänkin puritaanin silmäkulman kostumaan. Farmari-Jussilta saattaa kyllä keikoilla lipsahtaa joskus pyynnöstä jopa 60-luvun kotimaisiin hitteihin, kuten Olavi Virtaan ym…

Million Dollar Tones -kokoonpano
Antti Pajula, laulu
Albert Hallikainen kitara, laulu
Kimmo Lehtola, basso, laulu
Mika Ylipekka, rummut, laulu
Ville Tolvanen, piano, laulu
Ari Toivonen, tenor sax, laulu
Petri Rinta-­Opas, br sax, laulu

Koko illan paketissa on mukana MDT + DJ. Farmer John.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android