In English

MagnumLive

Darlings

Bilebändi Darlings

Darlings on kokeneista ammattimuusikoista koostuva bilebändi, jonka ohjelmisto painottuu hyväntuuliseen tanssittavaan pop-musiikkiin, disco-klassikoista 80- ja 90-luvun kautta tuoreimpiin EDM-hitteihin. Tanssijalkaa vipattaa mm. Abban, Madonnan, Lady Gagan, Rihannan ja David Guettan biisit ja nostalginen Haddawayn hitti 90-luvulta on usein nostanut hymyt huulille.

Darlingsin muusikot ovat kokeneita ammattilaisia, jotka ovat esiintyneet useiden maan tunnetuimpien artistien kanssa ja heitä on nähty vuosien varrella monissa tv-ohjelmissa ja musikaaleissa.

Ihastuttava ja upeaääninen laulusolisti Riina Heikkinen on hionut esiintymistaitojaan mm. pitkissä kiinnityksissä Silja Linen Promenade of Fame– ja Viking Linen Singers In Concert ja Ella Singers -showproduktioissa. Riina oli myös mukana The Voice of Finlandissa 2015, jossa hän häikäisi upeilla esiintymisillään, muistettavimpana liikuttava tulkinta David Guettan kappaleesta Titanium.

Valovoimaisen solistin, todella tanssittavan ohjelmiston ja svengaavien muusikoiden johdosta Darlings on hyvin haluttu bändi firmajuhliin ja muihin yksityistilaisuuksiin.

SVENSK REPERTOAR
En stor del av Darlings kunder är svenskspråkiga, och bandet har en vid repertoar av svenska låtar. Solisten Riina har både svenska och finska som modersmål.

Videot

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›