in-english

MagnumLive

Joel Hallikainen

Joel Hallikainen, nostalgiakiertue 2017

Vuonna 1992 Kuurankukka-kappale räjäytti potin. Joel Hallikainen kiersi ilmiömäisen suosion siivittämänä Suomen tanssilavoja. Hänen elämäänsä seurattiin lööpeistä ja otsikoista. Tuhansia lavakeikkoja, TV:n Tuttu juttu -show, konsertteja, Emma-,  Telvis– ja Vuoden viihdyttäjä -palkintoja, kultaa, platinaa ja triplaplatinaa.

Joel suorastaan lensi 90-luvun buumissa kymmenen vuoden ajan keikalta keikalle, valtaisan TV-suosion ja listabiisien siivittämänä, aina uupumiseen asti. Vuosituhannen vaiheessa oli aika rauhoittua ja ottaa etäisyyttä viihde-elämästä. Oli pienempimuotoisten kitarakeikkojen, hengellisten laulujen ja perhe-elämän aika.

Nyt aika on kypsä nostalgialle. Vuonna 2017 tulee kuluneeksi 35 vuotta ensimmäisestä ammattilaiskeikasta, 25 vuotta Kuurankukan julkaisemisesta, ja samaisena vuonna Joel myös täyttää 55 vuotta. Mies on hyvässä iskussa – on nostalgisen kiertueen aika.

Suomen kansan rakastaman ’meidän Joken’ voi jälleen nähdä eri estradeilla esittämässä lukemattomia hittejään. Anna vierellesi tulla, Sininen on kesäyö, Kaarnalaivat, Sinulle… ja tietenkin triplaplatinalla palkittu Kuurankukka: Joel Hallikainen -esikoisalbumia on myyty jo huikeat 186 000 – se on Suomen kautta aikojen viiden myydyimmän albumin joukossa.

– Olen innoissani tulevasta juhlavuodesta. Haluan jakaa musiikin ja nostalgiset muistot yleisöni kanssa. Olen valmis, on siis juhlan aika, iloitsee Joel Hallikainen.

Joelin nostalgiakiertue ”Sininen on kesäyö – Joel Hallikainen – 35 vuotta estradilla” kiertää Suomen 100-vuotisessa kesässä 1.5. – 30.9.2017. Kesää vauhdittaavat myös Joelin keväällä julkaistut singlet Nainen ja Elämän säkeet.

 

Videot

Keikat

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›

Lataa MagnumLive-mobiilisovellus! iPhone/iPad Android