In English

MagnumLive

Vili Mustalampi

Vili Mustalampi

Vili Mustalampi on uusi, kuuma nimi Suomen iskelmäkentällä.

Vili Mustalammen debyyttisingle ja musiikkivideo Mä olen sun kokonaan julkaistiin joulukuussa 2017 . Se on hunajainen rakkauslaulu, jossa Suomi-iskelmä keinuu kuuman bachatan tahtiin. Kappale on jo muodostunut hitiksi latinotanssipiireissä, sillä se on paljon odotettu ensimmäinen suomenkielinen kansainvälisen tason bachatakappale. Julkaisu osuu yhteen latinomusiikin ja -tanssien valtavan nosteen kanssa. Kappaleen taustalla soittaa alan ehdottomista huippumuusikoista koostuva bändi: perkussioissa Aarne Riikonen (Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaanit), kitarassa Janne Halonen (afroband Helsinki-Coutonou Ensemble) ja bassossa huippulattaribasisti Arja Paju. Kappaleen on tuottanut mm. JVG:lle, Isac Elliotille, Nopsajalalle, Raappanalle kappaleita tehnyt Hermanni Peltola. Lisää lattarihuumaa on luvassa vuona 2018.

Maailmanmusaa, lattari-iskelmää, varmasti jalan alle käyvää menoa!

Vili Mustalampi

Vilin pääinstrumentit ovat laulu ja tres-kitara.

 

Videot

Taustaa

Vili Mustalampi on Rumba-Akatemian henkinen isä ja rehtori. Hän perusti musiikkikoulun yhdessä veljensä kanssa. Hän on mm. johtanut 18 vuotta kuubalaiseen musiikkiin erikoistunutta Kuukumina-yhtyettä ja soittanut useissa muissa yhtyeissä kuten Septeto Sonissa ja Los Elementosissa. Vilin juuret ovat vahvasti latinomusiikissa. Hän kasvoi kuubalaiseen musiikkiin, sillä isä Heikki Lajunen oli Suomen ensimmäisen son-musiikkiyhtyeen, Septeto Sonin, laulaja. Aikuisiällä veljekset ovat tehneet useita opintomatkoja Kuubaan, jossa he ovat opiskelleet paikallisten mestareiden johdolla.

Monitaiturimuusikko Vilin pääinstrumentit ovat laulu ja tres-kitara, mutta niiden lisäksi hän soittaa kitaraa ja pasuunaa sekä hallitsee kuubalaisessa musiikissa yleisimmin käytössä olevat lyömäsoittimet kuten claves, catá, cajon, maracas, conga-, bongó- ja batá-rummut.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›