In English

MagnumLive

Silla Pöyry

Tähti on syttynyt! Nuori, hurmaava Silla Pöyry näytti kykynsä ja valloitti Seinäjoen Tangomarkkinat -finaalissa koko Suomen kesällä 2019. Ihastusta herättänyt, vasta 18-vuotias Silla raivasi tiensä suoraan superfinaaliin asti.

– Haluan rohkaista erityisesti nuoria tangon ja tanssin pariin. Tanssilavakeikoilla ja esiintymiseni kautta pystyn toivottavasti antamaan ihmisille uusia ja erilaisia elämyksiä, kertoo Silla.

Sillalla on esiintymiskokemusta monilta estradeilta. Tanssilavakeikkoja, ja myös joulukonsertteja, hän on tehnyt nuoresta iästään huolimatta jo vuosia mm. Eino Grönin ja Hannu Palon kanssa. Takana on siis lukuisia keikkoja, ja säestäjinä niissä on toiminut mm. Marian ja Mihail Petrescu, Iiro Rantala ja Jani Helenius.

Rakkaus tangoon on loppumaton – Seinäjoella Silla osallistui jo vuonna 2014 Tangojuniori -kilpailuun ja julkaisi mm. tangoja sisältävän soolo-omakustannelevyn vuonna 2016.

Moniosaaja Silla on yksi lappeenrantalaisen Oscar el Husseini ja Tulenarka lattari-bändin solisteista. Bändi julkaisee lokakuussa 2019 levyn.​ Laulajatar on esittänyt myös jazzia erilaisilla keikoilla. Tanssilavaestradeille suunnataan Jani Helenius & Roulette -kokoonpanon kanssa. Konserttilavoilla soi vaikkapa se upeasti tulkittu tango. 

Vuoden 2019 aikana tulossa on uutta musiikkia, julkaisijana MagnumLive. 

Silla Pöyry, Tangmarkkinat finalisti

(Yläkuva: Slava Vinokurov, alakuva: Kari Martiala)

Videot

Silla Pöyry – taustaa

Monipuolisuutta musiikissa osoittaa myös Silla Pöyryn opinnot musiikkiluokalla ja musiikkiopistossa, missä hän on soittanut alttoviulua 9 vuotiaasta asti. Silla soittaa myös pianoa, kitaraa ja bassoa omatoimisesti, ja hän on harrastanut myös kuorolaulua. Silla on ollut mukana mm. Footloose-musikaalissa Rustyn roolissa: produktio toteutettiin lukioteatterin ja Lappeenrannan kaupunginteatterin kanssa yhteistyössä.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›