In English

MagnumLive

Senja Myller

senjamyller

Senja Myller on nuori naisartisti, jonka raikkaassa laulussa ja musiikissa soi samassa paketissa voima ja herkkyys, jopa tuulahdus kultaisilta iskusävelten vuosikymmeniltä.

Ensimmäiset suuret estradiesiintymiset Senja teki syksyllä 2019, ja lauloi itsensä suoraan sydämiimme Reijo Taipaleen muistokonserteissa. Senja oli itseoikeutetusti mukana myös televisioidussa konserttitaltioinnissa – onhan Senja rakastetun legendan tyttärentytär. Konsertissa soivat herkkänä tulkintana Ranskalaiset korot ja Satu rakkauden. 

Nyt Senja jatkaa isoisänsä jalanjäljissä ja lähtee esiintymään näiden tunnelmien ja tanssi-iskelmien liidättämänä. Iskelmän helmiä, jazzvivahteita, salsan rytmejä… Yhtyeenä toimii Reijonkin rinnalla soittanut Jani Heleniuksen orkesteri. Jani tunnetaan myös Kultaisen harmonikan mestarina. Osassa keikkoja nähdään Senjan rinnalla myös Tangokuningas Marco Lundberg, ja silloin on luvassa lisää tanssin hurmaa ja duettojakin. 

Keväällä 2020 on vuorossa Aavan meren tuolla puolen – Reijo Taipale -konserttikiertue, ja silloin Senjan rinnalla nähdään mm. tangokuninkaallisia (ks. lisätietoa). 

Senjan elämässä musiikki on näytellyt aina suurta osaa. Hän on ottanut laulutunteja ja soittanut vuosia poikkihuilua. Tämä ihastuttava soitin saattaa vilahtaa myös Senjan keikoilla. Taitava muusikko-laulaja soittaa myös saksofonia ja ukulelea ja on opiskellut musiikkilukiossa. Senjalla kokemusta myös musiikkiteatterista. Luvassa on lähiaikoina myös omaa studiomusiikkia.

Videot

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›