In English

MagnumLive

Saanko luvan

Saanko luvan, yhtye, tanssiorkesteri, keikat

Saanko luvan -yhtye on neljän mukavan muusikon orkesteri, joka nimensä mukaan kutsuu tanssimaan!

Saanko luvan –orkesterin riveissä soittaa taidokkaita muusikoita. Yhtye on ollut koossa jo vuosia mutta 2017 kokoonpanomuutoksen myötä orkesteri otti käyttöön nykyisen nimen. Samaisen vuoden kesällä Saanko luvan menestyi Tanssiorkestereiden Suomen mestaruuskilpailussa (SMORK), jossa se pääsi finaaliin asti. Kisa toi lisäpotkua keikkailuun ja yhtye näin kiitosta ammattitaidostaan ja esiintymisestään.

Yhtyeestä löytyy lauluvoimaa, sillä sen kaikki jäsenet laulavat!

Saanko luvan keikkailee kvartettina ja toimii syksyllä soolouralle lähteneen Matti Silmun orkesterina.

Yhtyeessä soittavat: Tapio Lindholm – Johannes Haahti – Sami Nieminen – Jorma Punta.

Videot

Kokoonpano

Jorma Punta – haitari, laulu
Varsinainen haitarinkäsittelijä Varsinais-Suomesta! Viisi vuotiaasta asti haitaria soittanut Jorma on soitto- ja teoriatutkintonsa suorittanut Turun seudun musiikkiopistossa. Jorma on niittänyt mainetta enimmäkseen kansanmusiikin saralla, ja sen lisäksi hän on koko 2000-luvun kuulunut tanssimusiikkia soittaviin yhtyeisiin. Saanko Luvan- yhtyeessä hänet nähdään soittamassa digihaitaria. Yhtyeen solistin Tomin kanssa musiikillinen yhteistyö on alkanut jo vuonna 2011.

Tapio Lindholm – kitara, laulu
Musiikkipedagogigsi Jyväskylässä opiskelevan, kitaransoitonopettaja Tapio Lindholmin keikkamatkat starttaavat Koskelta. Tapio on myös viime vuosina ollut suosittu freelance-kitaristi ja hän on toiminutkin monen Suomen eturivin artistin keikoilla kitaranvarressa. Hänet löytää myös teatterimuusikon töistä, jopa kapellimestarina saakka!

Sami Nieminen – rummut, laulu
Yhtyeen ”humppakonkarina” jo lähes 20 vuotta tanssipaikkoja ammattilaisena kiertänyt rumpalimme toimii Satakunnan seudulla myös kanttorina ja tämän myötä hallitsee pianonsoiton tarvittaessa. Porista keikoille lähtevältä Samilta sujuu viihdepianistin työt, hän on tuttu näky monien konserttien säestäjänä ja jopa silloin tällöin suurien sekakuorojen johtajana.

Johannes ”Joppe” Haahti – basso, laulu
Helsingissä asusteleva, Sibelius Akatemiassa opiskeleva muusikko, musiikkipedagogi basistimme on bändimme uudempaa kalustoa ja taitaa tarvittaessa myös sellon soittamisen. Haahti on aiemmin tullut tutuksi monista Big Bandeista jazz-yhtyeisiin aina YLEX:n huomioiman indiepop-yhtyeeseen asti kunnes humppahyttynen pisti! Joppen speciaalia on myös teatterimuusikon työt.

Keikat

Pyydä tarjous
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›