In English

MagnumLive

Onnentähti

Onnentähti, tanssiorkesteri, Jyväskylä

Onnentähti on hyvänmielen nelimiehinen tanssi- ja iskelmäorkesteri, joka on valloittanut tanssipaikkoja menestyksekkäästi jo vuodesta 2012. Alkuaikoina yhtye on säestänyt monia iskelmätaivaan artisteja, mutta nyt yhtye keskittyy uudistuneella kokoonpanollaan keikkailemaan omana itsenään: huippuhyvää tanssi- ja iskelmämusiikkia soittavana Onnentähtenä.

Alunalkaen Onnentähti sai alkunsa musikaaliorkesterina vuonna 2012: Suuri  Tangomusikaali -esitys, jonka pääosissa nähtiin Arja Koriseva, Saija Tuupanen ja Tommi Soidinmäki, esitettiin kesäkauden ajan Jyväskylässä ja sen jälkeen esitys lähti kiertuemuotoisena Suomen konserttiestradeille. Muiden keikkojensa ohella mainittakoot muutama specialcase, joissa Onnentähti on ollut mukana: Onnentähti on säestänyt Suomi Iskelmän SM 2013 -laulukilpailussa laulajia. Kilpailun finaali käytiin The Tall Ships Races 2013 -tapahtuman yhteydessä Helsingin Hietalahden torilla. Onnentähti on ollut myös sota-ajan musiikin ja tarinoiden siivittämällä Lotta ja Luutnantin sydän -viihdekonserttikiertueen hausbandinä. Kiertue kiersi ympäri Suomen 2013.

Onnentähti Onnentähti lanseerasi keväällä 2016 oman nimikkokorunsa: pronssisen Onnentähti-korun on Onnentähdelle suunnitellut jyväskyläläinen kultaseppä Jouni Saarenpää. Sen neljässä osiossa on kaiverrettuna yhtyeelle tärkeitä figuureita. (Tilaa koru.)

Yhtyeen esikoissingle on nimeltään Ajatustenlukija

Videot

Kokoonpano

Kokoonpano:
Miska Venäläinen – laulu ja rummut
Mika Heinonen, kosketinsoittimet ja laulu
Mika Rämä, kitarat ja laulu
Petja Venäläinen – basso ja laulu

 

Onnentähteä ”edelsi” Haavemaa-orkesteri, jossa soitti kolme nykyistä Onnentähti-orkesterin jäsentä. Haavemaa säesti omien keikkojensa ohella monia Suomen ykkösartisteja. Onnentähti on tehnyt yhteistyötä mm. Teemu Roivaisen, Arja Koriseva, Saija Tuupasen ja Tommi Soidinmäen kanssa.

Jyväskylän Laajavuoren kesäteatterin Suuresta Tangomusikaalista starttinsa saanut orkesteri esiintyi kyseisten musiikkiesityksen siivittämänä syksyllä myös konserttisaleissa. Esitys nähtiin Hämeenlinnan, Lahden, Mikkelin, Kuopion ja Savonlinnan konserttiestradeilla syksyllä 2012.

Keikat

Pyydä tarjous

KUUNTELE

Onnentähti – Ajatustenlukija
Share on Facebook
Facebook
2.1kTweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›