In English

MagnumLive

Marco Lundberg

Marco Lundberg, Tangokuningas

Marco Lundberg – Tangokuningas 2016!

Marco Lundbergin laulu soi pehmeä-äänisenä, mutta elämän kokemusta tulvillaan:  Marco valittiin upeasti kesällä 2016 Tangokuninkaaksi, mutta keikoilla laulaja on käynyt jo vuodesta 2002 alkaen. Vuonna 2004 hän voitti Toivo Kärjen laulukilpailun.

Takana on siis jo satoja keikkoja tanssilavoilla, mutta myös suuret konserttiestradit ovat tulleet tutuksi, mm. esiintymiset Taisto Tammen 70-vuotisjuhlakonserttien sarjassa. Lisäksi Marco on konsertoinut monissa joulukonserteissa ja useampana vuonna omalla joulukiertueillaan.

Tango ei toki ole Marcon ainoaa osaamisaluetta:
– Tangolaulajista eniten säväyttää 50- ja 60-lukujen tangotaiturit, muista laulajista Michael Bublé ja Matt Monro, joiden tuotantoa myös esitän mielelläni.

Parhaillaan Marco työstää ensimmäisiä albumiaan studiolla. Sen debyyttisingle on nimeltään Sua vailla, joka työstettiin Riku Niemen kanssa yhteistyössä.

 

• Tangomarkkinat 2016 / Marco Lundberg – Öiset kitarat:

 • Marco Lundberg – Mitä etsit

Julkaisut
2017, single Sua vailla
2013, Mitä etsit, cds (Musiikkifarmi)
2013, Jouluyössä, cds (Musiikkifarmi)
2007, Tangomarkkinat 20 -kokoelma, CD
2002, Tangomarkkinat 15 -kokoelma, CD

Konserttikiertueet
2016, Kuninkaallinen joulu
2016, Sinitaivas
Taisto Tammen konserttien sarja
Omat joulukonserttikiertueet

Taustaa
Marco Lundbergin isä Voitto Lundberg oli maestro Taisto Tammen veli. Marco osallistui myös vuonna 2002 Tangomarkkinoille selviytyen finaaliin asti. Vuonna 2017 oikealta nimeltään Marko Lundberg vaihtoi taiteilijanimekseen Marco Lundberg. Aiemmat levytykset löytyvät Marko-nimellä.

Keikat

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›