In English

MagnumLive

Lemmenlautta

Lemmenlautta lopettaa

Lemmenlautta on uusi raikas yhtye, joka koostuu kuudesta nuoresta ammattimuusikosta. Iskelmä- ja tanssimusiikin nimeen vannova yhtye lausuu vauhdikkaaseen tyyliinsä mottonaan ”esitämme humppaa rock-asenteella.” Yhtye on saanut paljon kehuja esiintymisestään (ks. Lisätietoja-välilehdeltä).

Yhtyeen tarina alkoi armeijan vihreistä, kun kaikki kuusi suorittivat asepalvelustaan Varusmiessoittokunnassa. Kyseisessä viihdekokoonpanossa kymmenien keikkojen jälkeen(kin) yhteishenki- ja soitto oli niin saumatonta, että hommaa päätettiin jatkaa myös palvelusajan jälkeen. Nyt orkesteri suuntaa tanssilavoille. Yhtyeen solistina toimii karismaattinen Michael Walden.

Lemmenlautta on tehnyt studioversion ja musiikkivideon kappaleesta Jussi & the Boys. Kyseessä on Juliet Jonesin Sydämen alunalkaen tutuksi tekemä kappale. Alkuvuodesta 2017 Lemmenlautta julkaisi musiikkivideon ja singlen Köyhän miehen Karjalainen. Lemmenlautan käsissä myös retrobiisi Kyllikki on saanut uden käsittelyn.

Lemmenlautan ohjelmistoon kuuluu myös erilaisiiin yritystilaisuuksiin sopiva viihdemusiikki.

Lemmenlautta – täyttä viihdettä aina kölistä purjeisiin!

Videot

Kokoonpano

Lemmenlautta

Michael Walden – laulu
Antero Makkonen – haitari, perkussiot
Eero Sampolahti – rummut, laulu
Konsta Koskinen – koskettimet
Sampsa Rättäri – kitara
Vertti Tapanainen – basso

Referenssejä

Lemmenlautta on erittäin hyvä lisä tanssi- ja iskelmäesiintyjien joukkoon. Yhtyeessä on uutta raikasta ilmettä ja nuorta energiaa, myös poikien asenne on kohdallaan, mitä hyvin kuvaa myös heidän mottonsa ” esitämme humppaa rock asenteella”.
 
Lemmenlautta suoritti ensi esiintymisensä Rauhalahdessa lokakuussa. Illan jälkeen saimme paljon positiivista palautetta ja kyselyjä bändistä sekä toiveita ottaa heidät uudelleen esiintymään. Reagoimme tähän välittömästi varaten pojat tammikuulle sekä muutaman muunkin kerran ensi vuodelle.
 
– Juha Tirkkonen, ravintolapäällikkö, Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio


Lemmenlautta oli meillä syksyllä ja sai kovasti kehuja, otimme bändin heti uudestaan keikalle.

– Saija Etokari, Naantalin Kylpylä


Lemmenlautta on tuonut jo nyt piristysruiskeensa tanssilavoille ja iskelmägenreeseen. Hienoa kun nuoret miehet kokevat tanssimusiikin ja perinteisemmänkin iskelmän omakseen, ja haluavat saada siitä tulevaisuuden itselleen. Into ja ylpeys omasta tekemisestä kyllä heijastuu jo nyt, ja antaa hyvän pohjan, mille rakentaa se tulevaisuus.
 
Koko tanssikenttä, niin asiakkaat kuin järjestäjätkin, odottaa tällä hetkellä jotakin uutta, ja Lemmenlautta saattaa olla vastaus odotuksiin. Raikkaita sovituksia jo tutuista klassikoista, tämän päivän musiikkia tanssiin sopivana, ja kaiken takana täysin omanlaisensa ote esiintymiseen ja soittamiseen.
 
Muita kopioimalla saa aikaiseksi vain kopion, ja voi saavuttaa vain tietyn aseman. Mutta omanlaisellaan tekemisellä ja omaperäisyydellä voi luodakin aivan uutta, ja tässä onnistuessa ei rajoja varmaan olekaan.
 
Isona plussana Lemmenlautalla on vielä positiivinen ja humoristinen, iloinen lavaesiintyminen ja kanssakäyminen asiakaskunnan kanssa. Ja itse uskon komeiden nuorten miesten tuovan ajan kanssa paikalle myös runsaasti
ihailijoita, joka saattaa olla juuri se odotettu piristysruiske.
 
Nyt vaan tarvitaan vahvaa rutiinia runsaiden keikkojen kautta, 100% asennoitumista ja itsensä likoon laittamista, sekä myös rahtunen onnea. Ja kohta saattaakin tanssilaivalla olla uudet kapteenit!
 
– Aaro Pesonen, yrittäjä, useita huvipaikkoja

 

 

Keikat

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›