In English

MagnumLive

LäpiValaisu

Läpivalaisu, tanssiorkesteri, Kotka

Tässä tulee uusi, valloittava tanssiyhtye: nuorista muusikoista koostuva kotkalainen LäpiValaisu.

Alkuvuodesta 2013 nuoret muusikot löivät hynttyynsä yhteen ja LäpiValaisun soittotaival alkoi. Yhtye on kierrellyt keikkalavoja siitä asti. Yhtye on solmii loppukesällä 2015 keikkamyyntisopimuksen MagnumLiven kanssa ja työ tanssikansan viihdyttämiseksi starttasi tosissaan. Alla parikymppisistä kundeista koostuvan orkesterin esiintymisessä näkyy palo ja rakkaus tanssi- ja iskelmämusiikkiin.

Kotkalainen kokoonpano on siis ehtinyt jo käydä levytysstudiossa ja julkaista kappaleita. Tuorein sinkkujulkaisu on Pienen pojan haaveet.

Läpivalaisu soittaa laajasti eri tanssilajeja ja kappaleiden kirjosta löytyy perinteisiäkin kappaleita…Jätkänhumppa, Kaksi onnellista, Tähdet, tähdet, Hiljainen kylätie…

Läpivalaisu – mieltä hurmaavaa ja sielua läpivalaisevaa! Tästä porukasta kuullaan vielä – ja pitkään!

LäpiValaisu
Luukas Viskari – kitara, laulu
Jaakko Jokela – koskettimet, laulu
Miro Kananen – basso, laulu
Konsta Puro – rummut, laulu

 

Videot

Taustaa
Yhtye voitti yläasteiden kesken pidetyn Musafoorumi-bändikisan 2014 ja Santeri on valittu myös vuoden 2012 Tangojuniori-voittajaksi (Seinäjoen Tangomarkkinat).

Referenssejä
– Järjestin  tanssit joissa oli bändinä LäpiValaisu. Aivan mahtava bändi, kaikki toimi hyvin. He vastasivat viesteihin samantien, olivat täsmällisesti paikalla, hoitivat järjestelyt ammattimaisesti ja olivat koko ajan hyvällä fiiliksellä. Yleisö (ja minä) tykkäsi heistä valtavasti, he ovat kehittyneet muusikoina todella paljon. Repertuaari oli monipuolinen ja hyvin suunniteltu paketti.
Orvokki Hyytinen, Suvilahti Kattilanhalli, Helsinki

 

Keikat

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›