In English

MagnumLive

Jarkko Honkanen

Jarkko Honkanen on pitkän uran tehnyt laulaja, joka viime aikoina on entisestään nostanut suosiotaan tanssikansan parissa. 

Ensimmäisen suurempaa huomiota saaneen Rakkauden kellot -kappaleen julkaisun jälkeen ovat päivänvalon nähneet jo viisi pitkäsoittoa. Niistä uusin on Taiga-yhtyeen kanssa tehty albumi Vaeltaja (2017), joka valittiin Vuoden levyksi. Sitä edeltänyt Kaipuun kyyneleitä valittiin Kuukauden levyksi. Näiltä albumeilta julkaistut singlet Saavuttamaton, Hyvissä käsissä ja Kaikki mistä haaveilin, ovat pärjänneet edellisten singlejulkaisujen tavoin listoilla hienosti. Listasijoituksia ovat keränneet myös uusimmat Onnen hetket (2018) ja Taivas rajana (2018) singlet. Jarkon ja Taigan uusimpia singlejulkaisuja ovat koskettava Isän ääni ja tanssijalkaa kutitteleva Ennen kuin aamu koittaa. Keväällä 2021 julkaistiin uusi single Taottua rautaa. Uusi albumi on paraikaa työn alla.

Jarkko ja Taiga valittiin vuonna 2017 Vuoden Tanssittajaksi. Kokoonpano nähtiin useaan otteeseen myös suositussa TV-sarjassa Taivaantulet

Keväällä julkaistiin single Laulamisen ja esiintymisen nälkä vie Jarkkoa eteen päin laulajan uralla ja intohimoinen yhteistyö Taigan kanssa varmistaa monipuolisen viihdytyksen keikoilla ja muissa musiikkiproduktioissa. Tulevaisuus uusien julkaisujen ja keikkojen suhteen näyttää siis erittäin valoisalta. 

Videot

Keikat

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›