In English

MagnumLive

Janne Raappana

Janne Raappana, keikat

Janne Raappana on ollut musiikkitaivaalla jo pitkään. Takana on tuhansia keikkoja, monia levytyksiä ja iki-muistoisia hittejä. Jannen uraa ovat siivittäneet myös soololevyt, Oven avaan hiljaisuuteen (2008), Rakkaus on hulluus (2010) ja Rakkaus ei kuole (2011).

Janne muistetaan Taikakuu-yhtyeen riveistä, jonka solistina ja basistina hän toimi viitisentoista vuotta. Vuosien saatossa julkaistiin seitsemän Taikakuu-albumia. Muutama vuosi sitten Janne jättäytyi pois yhtyeestä. Musiikkia Janne ei kuitenkaan ole jättänyt, vaan on tehnyt satunnaisesti keikkoja oman yhtyeensä kanssa, jonka laulaja-basistina hän toimii. Lisäksi hän on tehnyt erilaisia jazzkeikkoja ja teatteriprojekteja.

– Tein putkeen 18 vuotta keikkaa. Oli hengähdystauon paikka, mutta laakereille lepäämään en ole kuitenkaan jäänyt, enkä musiikkia jättänyt. Olen tehnyt silloin tällöin iskelmä- ja tanssilavakeikkoja. 

Keikkoja siis tehdään vuositasolla harvakseltaan, sillä Janne asuu Rovaniemellä ja pyörittää Lapissa Palojärven lomakeskusta

Uusimpia singlejulkaisuja ovat Juuri nyt (2018) ja Lumineito (2021).

Videot

Keikat

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›