In English

MagnumLive

Ippe Mansikka

Ippe Mansikka, tanssiorkesteri

Ippe Mansikka soittaa sitä kunnon, vanhanajan tanssimusiikkia. Orkesteri on saanut kiitostaan esiintymisestään ja soitostaan, ja se palkittiin vuonna 2014 Vuoden Tanssittajatulokkaaksi. Hyvin tehdystä työstä on palkintona täpötäysi keikkakalenteri.

Orkesteri uudistui syksylle 2017: Yhtyeen keulahahmon ja solistin Ippe Mansikan yhtyeessä soittaa naishaitaristi Heli Latva-Kiskola, kosketinsoittaja Pertti Kurki sekä basisti Reima Laaksonen ja rumpali Saku Kallio, jotka liittyivät riveihin syksyllä 2017 (La Stradasta).

Yhtye on ehtinyt jo levyttää kaksi Tanssiorkesteri Ippe Mansikka -pitkäsoittoa (vol 1 ja vol 2.). Levyillä soi – arvatenkin – perinteinen, kunnon lavatanssimusiikki. Uusimmat singlet ovat Muuttolintujen maassa ja Lapin sydän.

– Keikkapaikoilla saatu palaute on antanut kaikille roimasti hyvää sykettä ja uskoa, että jotain on tehty oikein. Kiva tehdä tätä omalla, iloisella ilmeellä. Uskon, että meidän vahvuus on juuri siinä, ettei olla ihan samanlaisia kuin muut. Meillä on oma tyyli!

Videot

Julkaisut
Muuttolintujen maassa, CDS
Lapin sydän, CDS
Tanssiorkesteri Ippe Mansikka (vol. 2), CD (2015)
Tanssiorkesteri Ippe Mansikka, CD (2013)
Sinkkumies, CDS (2013)

Uusimmat julkaisut nimellä ”Ippe Mansikka”, vanhemmat ”Tanssiorkesteri Ippe Mansikka”.

Keikat

Pyydä tarjous

KUUNTELE

Ajankohtaista

Share on Facebook
Facebook
48Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›