In English

MagnumLive

In The Mood & Suvi Karjula

In The Mood, yhtye, Suvi Karjula

In The Mood on viihdyttänyt Suomen kansaa jo kymmenen vuotta. Ohjelmiston ja tyylin punainen lanka on edelleen sama: viihdyttävää, jalan alle menevää kitaravetoista, tyylinmukaisesti toteutettua rytmimusiikkia. Tunnelmia erityisesti 50- ja 60-luvuilta – unohtamatta yhtyeen omaa tuotantoa, jonka osuus on kasvamaan päin. Orkesterin energinen esiintyminen on jotain, mikä on koettava paikan päällä.

In The Moodista löytyy runsaasti lauluvoimaa: myös stemmalauluihin on panostettu. Yhdessä tämä hulvaton viisikko takaa iloisella, huumoripitoisella, herkällä ja eläväisellä esiintymisellään kaikille juhlamielen.

In The Moodin ehdoton valtti on sen muuntautumiskyky. Bändi loihtii vaivatta perinteisen lavatanssi-illan. Ohjelmistoa on kiitelty siitä, että joukossa on myös valtavirrasta poikkeavia kappalevalintoja. Toisaalta In The Mood taipuu räväkkään rokki- tai rautalankailtaan ravintolassa tai yritysjuhlissa – tai vaikkapa akustiseen keikkaan pubiympäristössä. Bändi on kotonaan myös konserttisalissa. In The Moodin omaleimainen tyyli on läsnä toteutustavasta ja areenan koosta riippumatta.

In The Mood on julkaissut albumin Ajatustenlukija. Kesäksi 2017 julkaistiin EP. Siltä on julkaistu single Kun tuuli puhaltaa.

Jäsenet: Ilari Haavisto, Paavo Rahkila, Jukka-Pekka Berg, Dmitri Dmitrenko ja Suvi Karjula.

 

Kokoonpano

In The Moodissa on kaksi ihastuttavan erilaista kitaristia: Ilari Haavisto on tyylikkäiden ja herkkien rautalankamelodioiden mestari, kun taas Jukka-Pekka Berg improvisoi ja yllättää jazzista ja bluesrockista ammentavalla ilmaisullaan. Paavo Rahkilan tyylitaju bassokitaran varressa on vertaansa vailla, lisäksi hänen hyppysissään pysyy myös kontrabasso. Orkesterin tuorein jäsen Dmitri Dmitrenko on rumpalina aivan omaa luokkaansa: miehen tarkka, idearikas ja svengaava soitto on bändin luotettava musiikillinen selkäranka.

Tangomarkkinoillakin kansan sydämet sulattanut Suvi Karjula on herkkä, monipuolinen ja eläväinen tulkitsija, jonka ääni lukeutuu kiistatta maamme parhaimmistoon. Lisäksi Suvi soittaa kitaraa ja perkussioita.

Suvi Karjula, laulu, kitara
Ilari Haavisto, kitara, laulu
Paavo Rahkila, basso, laulu
Jukka-Pekka Berg, kitara, laulu
Dmitri Dmitrenko, rummut, laulu

 

Julkaisut

Kun tuuli puhaltaa, cds
In the Mood, EP 2017 (Suvi Karjula)
In The Mood, Ajatustenlukija (Maija Tenkanen), CD 2010

Taustaa

Bändi sai uralleen nostetta jo varhaisessa vaiheessa voitettuaan SMORK 2008 -kilpailun.

Keikat

Pyydä tarjous

KUUNTELE

Ajankohtaista

Share on Facebook
Facebook
716Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›