In English

MagnumLive

Erika Vikman

Erika Vikman

Erika Vikman on hurmaava nuori iskelmätähti, joka on muutamassa vuodessa tehnyt huiman kiidon viihdetaivaalle.

Erika keikkailee loistavan ja nuorekkaan 5-henkisen Karisma-bändin kanssa ja iskelmäohjelmiston lisäksi Erikan repertuaariin kuuluvat myös popahtavat kappaleet. Monipuolisen ohjelmiston ansiosta Erika keikkailee lavoilla, laivoilla, ravintoloissa sekä tapahtumissa ympäri vuoden. Tähti on tullut tutuksi myös monissa konserteissa ja festivaaleilla.

Erika Vikman kruunattiin Tangokuningattareksi vuonna 2016, vasta 23-vuotiaana. Ensimmäisen oman kappaleensa Ettei mee elämä hukkaan hallitsevana kuningattarena hän julkaisi alkuvuodesta 2017 Sony Musicin tallissa. Sitä seurasivat singlet singlet Säännöt ja Jos osaisin sanoa ei. Tuottajana kappaleilla on toiminut Jonas Olsson.

Ihka ensimmäisen singlensä ja musiikkivideonsa Etkö uskalla mua rakastaa hän julkaisi vuonna 2015 (Magnum Music).

Erika nähtiin kevään 2017 mittaan keikkojen lisäksi myös suositussa tv:ssä Iholla -sarjassa, Tähdet, Tähdet -ohjemassa, jossa hän näytti huikean osaamisensa eri musiikkigenreissä. Kesällä 2018 hän vierailee myös Linnanmäen Peacockissa ja Taaborinvuoren kesäteatterissa.

Videot

Julkaisut
2017 – Jos osaisin sanoa ei, cds
2017 – Säännöt, cds
2017 – Ettei mee elämä hukkaan, cds
2015 – Etkö uskalla mua rakastaa, cds & musiikkivideo
2013 – Kaksoiselämää (Idols)

Taustaa

Erika osallistui Tangomarkkinat-kilpailuun jo vuonna 2015, jolloin hän sijoittui toiseksi. Erika voitti silloin ennakkoon käydyn Ylen järjestämän Yleisön tangokuningatarsuosikki –äänestyksen. Vuonna 2008 hän voitti Seinäjoella jo tyttöjen sarjan Tangojuniori-kilpailun. Vuonna 2010 hän osallistui tamperelaiseen Ponnahduslauta-kilpailuun.

Erika Vikman näytteli Yle TV2:lla vuosina 2009–2010 esitetyssä Parasta aikaa –sarjassa, roolinaan Iira Ström. Erika oli mukana vuonna 2011 Stage -ohjelman voittajajoukkueessa ja esiintyi myöhemmin myös ohjelman myötä tehdyssä Silmistä pois -musikaalissa (Peacock-teatteri). Hän on ollut mukana myös musikaaleissa Evita (Tampereen Työväen Teatteri) ja Mörkö-ooppera (Tampere-talo). Erika on myös osallistunut Idolsin seitsemännelle kaudelle (2013), jossa hän pääsi mukaan Barona Areenan livelähetyksiin ja kymmenen parhaan kilpailijan joukkoon.

Erika Vikman on syntynyt Tampereella. Hän on valmistunut ylioppilaaksi Tampereen yhteiskoulun lukiosta ja opiskellut pop-jazz-laulua Pirkanmaan musiikkiopistossa.

 

 

Keikat

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›