In English

MagnumLive

Charles Plogman

Charles Plogman

Charles Plogman tunnetaan Suomen iskelmätaivaalla.

Pitkän uran kulkija on saanut tunnustuksia aikojen saatossa: Alkunsa kaikki sai Charlies-yhtyeen kanssa, jonka solistina hän keikkaili kymmenisen vuotta. Yhtye tuli valituksi Vuoden Viihdyttäjä -kilpailun voitettuaan Kesäillan Valssi -hausbändiksi (1999) ja sijoittui kakkoseksi Syksyn Sävel kilpailussa Charles solistinaan kappaleella ”Vain vähän aikaa” (2000). Plogman on ollut myös Emma-ehdokkaana (2006), valittu Vuoden miesartistiksi (Iskelmä Radio 2007) ja palkittu arvostetulla Iskelmä Finlandialla (2009).

Vuosien varrella Charles on ollut monissa yhtyeissä laulusolistina. Sooloartistina hän aloitti vuonna 2004. Tuhannet keikat ovat nostaneet miehen maamme kirkkaimpaan kaartiin. Iskelmätähti on julkaissut lukuisia hittejä ja albumeja. 

Jalat alta, Pientä unelmaa, Aamuun on hetki aikaa, Jos minut kesyttäisit, Vanha suola janottaa, Lanka jo palaa, Olisitpa täällä… uusimmalta mm. levyltä Vedän elämän henkeenKaikki pilvet eivät sada. Charlesilla on myös oma musiikkikustantamo Meir Music ja hän on tehnyt musiikkia monille suomalaisille artisteille.

Vuosi 2020 oli Plogmanin juhlavuosi, sillä silloin tuli täyteen 40 vuotta ensimmäisestä esiintymisestä. Samana vuonna julkaistiin Vedän elämän henkeen -albumi. Uusin single on Se riitti syyksi (2021).

Charles Plogmanin rinnalla keikkailee Rosette-yhtye.

Videot

Kokoonpano

Rosette
Mikael Kienokoski – rummut, laulu
Jari Mäkinotko – basso, laulu
Anton Plogman – haitari, saksofonit, kitara, koskettimet ja laulu
Marko Rauhala – koskettimet, laulu

Keikat

Erikoisohjelmat

Charles Plogman on tuttu näky myös konserttiestradeilla.

Kysy erilaisia konserttipaketteja!

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›