In English

MagnumLive

Benjamin Enroth

Benjamin Enroth, Tangomarkkinat yleisönsuosikki

Benjamin Enroth on iskelmämusiikin monipuolinen taituri. Valovoimainen nuori lupaus valloittaa kansan sydämet positiivisella elämänasenteellaan sekä persoonallisilla tulkinnoillaan.

Suuri yleisö näki ”Benkun” vuoden 2016 Tangomarkkinat-finaalissa, jossa hän hurmasi tulkinnoillaan koko Suomen kansan: Benjamin valittiin yleisön Tangokuningas-suosikiksi sekä Tangomarkkinoiden omassa että Iltalehden ennakkoäänestyksessä.

Benjamin sanoo tekevänsä kaikkensa, että tanssikansa pysyisi Suomen lavoilla ja tanssipaikat menestyisivät jälleen.

– Sinne tarvitaan uutta verta ja intohimoa tangoon ja lavakulttuuriin! Tangon lisäksi minulta taittuu monenlainen musiikki, popista iskelmään ja tanssimusiikkiin, sekä suomeksi sekä englanniksi.

Benjamin on ollut levytysstudiossa ja julkaissut jo kolme kappaletta; Kiiltokuvaa, Sinä olet tilkkutäkki ja Tule tule. Nuorempana hän oli mukana kahdessa Tampereen Työväen Teatterin musikaalissa, Oliver ja Peter Pan.

Ystävänpäivänä 2017 julkaistiin Benjamin Enrothin uusi musiikkivideo ja single Hyvä niin, keväällä 2018  Ei ole koskaan liian myöhäistä.

Yhtye: Veijarit

Kuuntele Tangomarkkinat 2016 -kilpailussa esitetty Tiimalasi.

Benjamin Enroth, Tangomarkkinat

Referenssejä
– Benjamin Enroth esiintyi Pekolan Lavalla viime torstaina ja sai luotua sateiselle tanssilavalle mukavan nostalgisen tunnelman arki-iltana. Tanssejen järjestäjänä oli Hattulan vanhusneuvosto, joten yleisökin oli melko iäkästä, mutta lava oli täynnä tanssijoita eikä kenenkään tarvinnut istua ilman tanssittajaa. Uskon että kaikille paikalla olleille jäi mukava muisto tapahtumasta, ja tästä kuuluu kiittäminen illan pääartistia.
Hattulan Kunnanvaltuuston puheenjohtaja Ville Myllymäki

Taustaa
Innostus musiikkiin sai alkunsa jo varhaisessa iässä, sillä 11 vuoden aikana keikkakilometrejä kertyi isän Pepe Enrothin matkassa jo tuhansia. Benjamin Enroth on myös yksi Lauluyhtye Adion jäsenistä.

Julkaisut
2018 – Ei ole koskaan liian myöhäistä, cds
2017 – Hyvä niin (cd & musiikkivideo)
Aiemmat omakustannesinglet:
Kiiltokuvaa
Sinä olet tilkkutäkki
Tule tule.

Keikat

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›