In English

MagnumLive

Ennen kuin aloitat hyvin ansaitun kesälomasi…

… sovi kanssamme elokuulle lomaltapaluutasi helpottava tapaaminen, jossa kartoitamme tarvitsemanne esiintyjät, teknisen toteutuksen, videotuotannon, messuosastot – ja muut toiveenne ja tarpeenne syksyn tapahtumiin ja messuille. Kun tilaat meiltä messu- ja tapahtumapalvelut joko osatoteuksena tai kätevästi avaimet käteen -pakettina, säästät aikaa, rahaa ja hermojasi.

Edellämainitun kattauksen lisäksi tarvitset tilaisuuteesi jotain, joka vangitsee tehokkaasti asiakkaidesi huomion ja kertoo viestisi näyttävässä muodossa. Katso vinkit alta ja ota yhteyttä – yhteystietomme löydät sivun lopusta.


FAB 2018ledSKIN

Tämä maailman ensimmäinen vapaasti muotoiltava LEDskin eli LED-mosaiikkiseinä on jo lunastanut paikkansa osana asiakkaidemme tapahtumia ja messuosastoja. LED-näyttömodulit voidaan sijoitella halutulla tavalla rakenteisiin – aivan kuten seinälaatat rakennusten seiniin. Mahdollisuutena on toteuttaa yhtenäinen kuvapinta tai mosaiikkikuvioita, joissa esitetään yhtenäistä video- tai kuva-aineistoa. Tarvittaessa toteutamme teille mielellämme myös näytöille tarvittavan aineiston.


Virtuaalibändi yritystapahtumaanVirtuaalibändi

65-tuumaisilla pystynäytöillä soittavaVirtuaalibändi jaksaa soittaa vaikka kellon ympäri. Tämä huomiota herättävä kokonaisuus sopii erinomaisesti yritystilaisuuksiin, tapahtumiin, messuille ja kauppakeskuksiin.

Virtuaalibändin valikoimasta löytyy useita erilaisia musiikkityylejä. Lisätilauksesta näytöillä voidaan näyttää musiikkiesitysten välillä esimerkiksi yrityksenne. omaa aineistoa.


Virtuaalijuontaja

Virtuaalijuontaja tapahtumaan, seminaariin, messuille

Robotti valkokankaalla ja infonäytöllä

Robottianimaatio tapahtumaan tai messuille

Mash Machine

Mash Machine

HTC-virtuaalilasit

vuokraa virtuaalilasit, htc, vr-lasit, tekemistä messuille, aktiviteetti messuille

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›