In English

MagnumLive

Emilia Ekströmiltä single ja video: Maailman loppuun

JULKAISTU 14/11/2014

HUOM! Maailman loppuun video julkaistaan maanantaina 17.11.2014

Emilia Ekström muistetaan mm. Voice of Finland -kilpailun kakkossijalta; hän oli mukana Lauri Tähkän tallissa kaudella 2013. Nyt julkaistaan Emilian toinen single ja musiikkivideo: Maailman loppuun. Sen on sanoittanut Inka Nousiainen, joka on tehnyt tekstejä aiemmin mm. Jenni Vartiaiselle, Johanna Kurkelalle ja Stellalle.

Tässä Emilian mietteitä:

– Aloimme hakea uutta potentiaalista singleä kesällä. Lähetin Sami Anttilalle, joka oli osallisena jo ensimmäisessä kappaleessani, erilaisia ideoita ja ajatuksia. Hän lähetti puolestaan minulle eriasteisia demoja. Kun ensimmäisen kerran kuulin tulevan sinkun demon, ainoastaan instrumentaalinen ja melodinen osuus oli olemassa. Sain kuitenkin sellaisen tunteen, jonka joskus kokee demoa kuultaessa, että tämä voisi olla se jokin!

– Mulla oli suuri onni saada mukaan Inka Nousiainen sanoittamaan kappaletta. Hän on aiemmin sanoittanut mm. Jenni Vartiaiselle, Johanna Kurkelalle, Jesse Kaikurannalle ja Samuli Edelmanille. Mm. Katri Ylanderille tehty hitti Valehdellaan on hänen käsialaa.

– Teksti oli alkuaan kaikkea muuta kuin selkeä minulle. Tunsin, että sillä oli uskomaton syvyys, useita näkökulmia ja tulkintamahdollisuuksia. Niitä minä pidän kappaleen vahvimpina ominaisuuksina. Itse en sisäistänyt tekstiä ensimmäisellä, kymmenennellä tai edes kolmannellakymmenennellä kerralla! Se vei aikaa, mutta lopulta ymmärsin, mitä kappale minulle merkitsi ja olin valmis studioon. Mulle kappale kertoo elämästä ja miten elämä ei ole ikuista.

– Musiikkivideon kuvaaminen oli aiempaa haasteellisempaa, koska nauhoitimme ulkoilmassa – oli monia tekijöitä joita ei voinut kontrolloida. Yhtenä kuvauspäivänä tiimi oli litimärkä, kun sade yllätti. Tämä kuitenkin näkyy videolla hienolla tavalla lisätehosteena. Olen haastanut itseäni enemmän tämän yhteydessä! On ihanaa ja erittäin jännittävää päästä vihdoinkin jakamaan tämän työn tulokset kanssanne!

Emilian ensimmäinen single Riko minut ehjäksi julkaisiin tammikuussa 2014.

Emilia Ekström – Maailman loppuun, CDS
Julk. 14.11.2014
Kesto 3:19 / FIMGM1400042 / MGM-357
Sävellys & sovitus: Sami Anttila
Sanoitus: Inka Nousiainen
c & p Magnum Music 2014

Emilia Ekström – Maailman loppuun – musiikkivideo
Julk. 17.11.2014
Katso video: youtube.com/magnumliveoy
Tuotanto: New Land Pictures
Ohjaaja: Christopher Marins

facebook.com/emiliaekstrom.official

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›