In English

MagnumLive

Eija Kantolan orkesteri vaihtuu: Fantasia on nyt Omega

JULKAISTU 28/01/2019
Omega, Fantasia

Eija Kantolan Omega-orkesterin koko miehitys vaihtuu 1.2.2019 alkaen. Laulajan rinnalle astuu Fantasia-orkesterissa vaikuttaneet muusikot, mutta kokoonpanon nimenä toimii Eijan mukana alusta alkaen seurannut orkesterinimi: Omega. Nimen alle siis siirtyy koko Fantasia-orkesterissa vaikuttanut kokoonpano:  

Uudistunut, uusi fantastinen Omega:

Jouni Hannula – basso, laulu
Kimmo Tuupanen – rummut
Jani Luoma – kitara, laulu
Simo Koho – koskettimet, laulu

Kiitelty Fantasia-orkesteri on niittänyt mainetta monien tähtiartistien ja tangokuninkaallisten rinnalla. Nyt nämä taitavat ammattimuusikot kiitävät ympäri Suomen Eijan rinnalla.

– Olen erittäin iloinen ja innostunut, kun saan aloittaa yhteistyön uudistuneen, fantastisen Omegan kanssa. Pojat ovat minulle entuudestaan tuttuja, ovathan he olleet säestävänä orkesterina useissa konserteissa, joissa olen saanut olla mukana. He ovat todella ammattitaitoisia muusikoita ja heillä on loistava työmoraali. Uskon, että pystymme tuomaan yleisölle iloa ja uutta energiaa uudistuneen ohjelmiston myötä. Nähdään keikoilla! iloitsee Eija.

Uudistuneen Omega –orkesterin Simo Koho odottaa jo tulevaa:

– Eija on valloittava iskelmä- ja tanssimusiikin kiintotähti ja itse olen mielenkiinnolla sivusta seurannut hänen artistiuraa jo pitkään. Sittemmin Eija on tullut vuosien varrella hyväksi tutuksi, kun olemme Fantasia -orkesterin kanssa jakaneet saman esiintymislavan eri tanssipaikoilla. Musiikillista yhteistyötä Eijan kanssa olemme tehneet jo aiemmin monien konserttien yhteydessä. Tämän uudistuksen myötä Fantasia -orkesteri jää historiaan ja me jatkamme Eijan kanssa uudistuneena Omega -orkesterina. Paraikaa harjoittelemme paljon uutta tanssittavaa ohjelmistoa Eijan kanssa ja malttamattomina jo odottelemme, että pääsemme esittämään yhteistyömme hedelmiä teille, arvoisa tanssikansa. Olemme orkesterin jäsenten kanssa kovasti innoissamme pian alkavasta yhteistyöstä! 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›