In English

MagnumLive

Eija Kantola ja Tommi Soidinmäki joulukonsertoivat Eurassa

JULKAISTU 10/12/2013
Joulun Tähtitaivas, joulukonsertti, Eija Kantola, Tommi Soidinmäki, Nea Lampela

Eija Kantola on useana vuonna järjestänyt joulukonsertin kotiseudullaan Eurassa. Viime vuonna konserttia ei nähty, mutta tämän joulun alla Euran kirkossa soivat jälleen tunnelmalliset joululaulut ja konsertti on saanut nimekseen Joulun tähtiyö.

Tangokuningattarenakin tunnetun Eijan rinnalla nähdään Tommi Soidinmäki, joka muistetaan niinikään Tangomarkkinat-laulukilpailun voittajana. Lisälämpöä konsertin tulkintoihin tuo Eijan tytär Nea Lampela, joka nuoresta iästään (14 v.) huolimatta on esiintynyt jo muutamilla estradeilla ja myös Eijan 20-vuotisjuhlakonserttikiertueella.

Joulun Tähtiyö -konsertti kuullaan Euran kirkossa keskiviikkona 18.12.2013 klo 19.00.

– Tommin kanssa ollaan jo pitkään puhuttu yhteisistä konserteista ja nyt, kun yleisön suunnalta tuli toive pitää taas joulukonsertti Euran kirkossa, päätin kysyä Tommia kaverikseni. Nea lupasi myös lähteä mukaan, kun viime syksyn konserttikiertueella hän sai niin hienon vastaanoton yleisöltä. Joulukirkkokonserttiimme jokainen voi tulla rauhoittumaan ja hakemaan kiireen keskelle rauhaisaa joulun tunnelmaa ja joulumusiikin antamaa voimaa, kertoo Eija.

– Olemme pyrkineet valitsemaan tähän kirkkokonserttiin sekä yleisölle että itsellemme tärkeimmät joulun kappaleet, kertoo Tommi.

Joulun Tähtiyö -joulukonsertissa koostuu yleisön toivelauluista ja rakkaimmista joululauluista, mutta myös tuoreemmista, mm. Enkelikello ja Tähtiyö, jotka löytyvät myös Eijan levyttäminä. Tommi Soidinmäen ohjelmavalintoihin kuuluvat mm. Valkea joulu ja Oi jouluyö, jotka löytyvät myös Tommin joululevyltä. Nea puolestaan esittää mm. Celin Dionin tunnetuksi tekemän Don’t Save It All For Christmas Day

– Tykkään ton tyyppisestä musasta ja laulan mielellääni myös englanniksi, kertoo Nea.

Konsertissa nähdään taidokas esiintyjäjoukko ja musiikista vastaa Eijan oma Omega-orkesteri:

Eija Kantola, laulu

Tommi Soidinmäki, laulu

Nea Lampela, laulu

Josi Kandelin, kitarat, laulu

Pekka Ronimus, koskettimet, laulu

Rami Ailio, basso, laulu

Esa Hiltunen, rummut, laulu

Konsertin äänentoistosta vastaa Mikko Kiviniemi.

JOULUN TÄHTIYÖ -KONSERTTI
Euran kirkko
ke 18.12.2013, klo 19
Konsertin ohjelma 15 e ovelta.

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›