In English

MagnumLive

Eeli Hallikainen soittaa suomipoppia ja -rokkia

JULKAISTU 15/05/2017
Eeli Hallikainen

Eeli Hallikainen on uusin tulokas MagnumLiven pop/rock rosteriin. Bändi soittaa suoraselkäistä suomipopia ja -rokkia.

Bändin ensimmäinen single ja musiikkivideo julkaistaan kesän 2017 kynnyksellä. Kappale ”Onnellinen loppu” on Eelin itsensä säveltämä, sanoittama ja äänittäjä Mikko M. Koskisen kanssa studiolla sovitettu. Uutta materiaalia otetaan koko ajan haltuun ja katseet kohdistuvat tulevaisuuden keikoille.

 
Ajankohtaista:
Perjantaina 19.5. Eeli nähdään Ylen Puoli Seitsemän TV-ohjelmassa.
• Ilta-Sanomissa maanantaina 15.5.2017 koko sivun jutussa kerrottuna: Bändin jäsenissä on jo toisen polven turkulaisia muusikkoja. Eelin isä on iskelmätähti Joel Hallikainen, jolle Eeli on tehnyt myös uusimman singlen Elämän säkeet. Eeli Hallikaisen bändissä soittaa myös iskelmätähti Teppo Ruohosen poika. 
• Depyyttisingle ja musiikkivideo ”Onnellinen loppu” julkaistaan 9.6.2017

Eeli Hallikainen – laulu, kitara
Lauri Laine – kitara
Santeri Ruohonen – basso
Petteri Häyrynen – rummut

Näin Eeli kertoo bändistään:

– Bändi perustettiin omien pöytälaatikkobiisien ympärille. Oli kova halu tehdä omaa musiikkia täysin omilla ehdoilla. Rumpali Petteri ja kitaristi Lauri lähtivät mukaan studiolle syksyllä 2016. Bassoa tuli soittamaan kaveripiiristä tuttu Santeri Ruohonen. Tällä kokoonpanolla ollaan jatkettu soittamista vielä studiosession jälkeenkin. Synergiaa löytyy, ja ensimmäinen keikka hitsasi porukkaa vielä enemmän yhteen.

– Agenda tuntuu olevan kaikilla sama; halu tehdä suomenkielistä rock-musiikkia, joka tuntuu jossain määrin jopa uupuvan nykymusiikin kentältä.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
0

Liity MagnumLive postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›