In English

MagnumLive

Dingon Tähtenä taivaalla biisi & musikkivideo julkaistu

JULKAISTU 18/05/2018

Dingo jatkaa vahvana kulkuaan. Kesän kynnyksellä julkaistaan uutta musiikkia, kappale nimeltään Tähtenä taivaalla. Sen on säveltänyt ja sanoittanut Neuman ja sovituksessa on mukana koko nykyinen kokoonpano. Samaan aikaan kappaleesta julkaistaan musiikkivideo.

Nyt julkaistavalla singlellä ja myös tulevan kesä keikoilla Dingossa soittavat Neumann – laulu ja kitara, Pepe Laaksonen – basso ja laulu, Jonttu Virta – kitara, Leena Peisa – koskettimet ja laulu sekä Saska Ketonen – rummut.

Dingo on tällä peruskolmikolla ’Neuman-Laaksonen-Virta’ julkaissut viimeksi Via Finlandia -albumin (1994), jossa mukana olivat myös Keijo Q ja Dingon 80-90 -luvun tuottaja Pave Maijanen.

 Samaan aikaan uudesta Tähtenä taivaalla –kappaleesta julkaistaan musiikkivideo.


• Dingo – Tähtenä taivaalla (Spotify)
• Dingo – Tähtenä taivaalla (iTunes)

 – Dingon uusin video on kuvattu Suomen legendaarisimmalla Finnvox-studiolla, jossa Dingo on mm. levyttänyt jo 80-luvulla, ja jossa ovat tehneet niin Neumann kuin basisti Pepe Laaksonen ensimmäiset sooloalbuminsa, joten suurista tunteista on kyse, tunteilee Nipa Neumann. 

– Kaiken kaikkiaan niin uusi single ’Tähtenä taivaalla’ kuin videonsa ovat mielestäni onnistuneet hyvin ja varsinkin videon saattelemana uusi biisi saa hienon hyväntuulisen tunnelman aikaan.

Nykyisellä kokoonpanollaan Dingo starttaa kesäkeikolle odottavin mielin.

Näitä uusia tuulia, sekä tietenkin kaikki rakastetut hitit, kuullaan Dingon keikkaillessa jälleen kesällä ja loppuvuodesta. Bändi nähdään mm. Iskelmäkesä Rovaniemellä, Alahärmän Powerparkissa, Laukaan Satama Festivaaleilla ja Ylivieskan SavaStockissa.

 – Kesä starttaa todella mielenkiintoisissa tunnelmissa. Onhan Dingon uusin jäsenkiinnitys naiskosketinsoittaja Leena ’Lende’ Peisa (ex-Lordi) ja varmasti hän tuo omanlaisensa uuden sävyn Dingon keikoille, valottaa Neumann.

 Dingo, Tähtenä taivaalla

Dingo – Tähtenä taivaalla, cds

Kesto: 3’23, ISRC: FIMGM1800032 / MGM-483
Säv. & San. Neumann, Sov. Pepe Laaksonen, Saska Ketonen, Jouni Virta, Leena Peisa, Neumann.
Äänitys ja tuottaja, Risto Hemmi
Vastaavat tuottajat, Pepe Laaksonen, Jouni Virta ja Neumann.

 Musiikkivideon tuotanto: Markus Ahola

MagnumLive 2018

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›