In English

MagnumLive

Dingo ja Neumann nyt Magnumin yksinmyynnissä

JULKAISTU 23/09/2014
Dingo, Nipa neumann

Suomirockin ja popin legendat Neumann ja Dingo jatkavat menestystarinaansa laadukkaampana kuin koskaan. Kaikki alkoi 80-luvun alussa ja nyt kokoonpano juhlistaa jo 30-vuotista artistitaivaltaan. Miljoonat kuulijat ovat kerta toisensa jälkeen todistaneet hittiputkea ja suosion kulkua.

Dingo ja Neumann siirtyivät MagnumLiven yksinmyyntiin – bändin kokoonpanossa puhaltavat uudet tuulet

– Halusin uutta puhtia uralleni ja aktiivisen ohjelmatoimiston rinnalleni. Olin kuullut MagnumLivestä vain pelkkää hyvää. Ensi askeleet tuntuvat jo hyvin tehokkailta, ja kimpassa ideoimme jo innolla uusia juttuja. Tästä on hyvä jatkaa, kertoo Nipa, joka nähdään syksyn aikana myös mm. Meidän perheen tähdet (TV5) ja Kaksi julkkista ja yhdet häät (LivTv) -ohjelmissa.

Suomirockin valovoimainen Dingo

Dingo ei esittelyjä kaipaa. Suomirockin valovoimainen bändi jatkaa vuosien jälkeen edelleen vahvana. Uusi sivu on kuitenkin kääntymässä Dingon ja Neumannin taipaleella: ohjelmatoimisto vaihtuu, samoin bändin kokoonpano on kokenut uudistuksia. Uudet, raikkaat tuulet siis puhaltavat.

Keulahahmo Neumann sooloartistina

Urallaan uuteen nosteeseen noussut Pertti Nipa Neumann tunnetaan vahvana tulkitsijana ja persoonana. Hänen uusin albuminsa on soololevy Oma Waterloo, jonka hän julkaisi Vain elämää -ohjelman jälkimainingeissa keväällä 2013. Pitkäsoitolla on levyllinen päivitettyä Neumannia. Neumann esiintyy keikoilla erilaisilla kokoonpanoilla, myös duona.

Dingo ja Neuman ovat taipaleensa aikana julkaissut lukemattomia albumeja, kokoelmia ja DVD:itä. Hittien määrä on yksi Suomen suurimpia:

Nimeni on Dingo, Nahkatakkinen tyttö, Lakatut varpaankynnet, Autiotalo, Levoton tuhkimo, Sinä ja minä, Rio ohoi, Naiselleni….hittilistaa voisi jatkaa loputtomiin.

MagnumLive on ohjelma- ja tapahtumatoimisto, jonka artistirosteriin on lähiaikoina liittynyt monia tähtiartisteja, mm. Anneli Mattila, Eija Kantola, Johanna Debreczeni, Jouni Keronen, Antti Raiski ja Juha Metsäperä. Alati laajenevaan artistikattaukseen kuuluvat myös Taikakuu, Jore Marjaranta, Noora Karma, Matti Nykänen, Lipsaset, Marita Taavitsainen, Mikael Konttinen, Anita Hirvonen, Saija Tuupanen, Tommi Soidinmäki, Hurma, Amadeus Lundberg, Janne Tulkki ja Pekkaniskan pojat ja monia muita artisteja.

MagnumLivellä on toimistot Vantaalla, Turussa ja Rovaniemellä. Konserniin kuuluu myös tekniikkapalveluja tuottavat RMC Oy ja Promosystems Oy ja musiikkia tuottava Magnum Music Oy.

• Katso Neumannin esittely.

• Katso Dingon esittely.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›