In English

MagnumLive

Diandra ja Teemu Roivainen joulukonserttikiertueella

JULKAISTU 10/12/2017
joulukonsertti, Diandra, Teemu Roivainen, Syttyy valot tuhannet

Kaksi valovoimaista artistia, Diandra ja Teemu Roivainen joulukiertueelle. Pääosin kirkoissa esitettävän konsertin nimenä on Syttyy valot tuhannet.

Kaksi tähtien lailla loistavaa laulajaa, Diandra & Teemu Roivainen, tunnelmoivat lämminhenkisellä Syttyy valot tuhannet -joulukiertueella.

Konsertissa kuullaan perinteisiä, meille kaikille rakkaita joululauluja, mutta myös jouluisia musiikkiyllätyksiä ja kauniita duettoja. Joulukuussa esitettävät konsertit nähdään pääosin kirkoissa, mutta mukana on muutama konserttisali.

– Halusin myös tänä vuonna tehdä joulukonsertteja kirkoissa, sillä mielestäni joulukirkkojen tunnelma on aina aivan ainutlaatuinen. Olen aina ihaillut Diandran laulua ja onnekseni hän innostui, kun kysyin häneltä kiinnostusta konsertoida yhdessä. Yhden konsertin olemme aiemmin tehneet yhdessä, ja se oli kokemuksena aivan upea, kertoo Teemu joulukiertueen synnystä.

– Taisimme tavata Teemun kanssa ensikerran kunnolla Kazakstanissa ja myös viime kesänä esiintymisreissulla World Expon Suomi-päivässä. Jo kesällä tosiaan aloimme miettiä yhteisiä joulukeikkoja, muistelee Diandra lisää kaksikon tutustumisesta.

Sanomattakin on selvää, että joululaulut kuuluvat monilla tavoin Teemun ja Diandran loppuvuoteen.

– Minulle tärkeimmät joululaulut ovat hyvin perinteiset, varmasti koko kansan suosikit, Varpunen jouluaamuna ja Sylvian joululaulu. Näistä voisimme rakentaa duettoja, miettii Teemu.

Mukana on muutamia uudempia joululauluja, kuten Teemun joululevyltä löytyvä Pohjolan joulu ja Diandran joulualbumilta Kerran joulukuun aikaan.

Konsertti pitää sisällään vanhempia, rakastettuja jouluklassikoita, ja tosiaan siellä kuullaan myös muutama uudempi joululaulu. Voi hyvin olla, että itse tartun viuluun ja soitan. Yksi lempikappaleeni on huikea Taivas Sylissäni -kappale, valottaa Diandra konsertin sisältöä ja iloitsee joulun tuomasta tunnelmasta:
– Joulu on minulle ihan parasta aikaa ja joululaulut ovat minulle erityisen tärkeitä. Rakastan tehdä joulukonsertteja, niissä on aina ihan omanlaisensa tunnelma. Ihmiset tulevat rauhoittumaan. Toivottavasti saamme loihdittua kauniin joulutunnelman heidän sydämiinsä.
– Itse joulun vietän mummin ja ukin luona suvun kesken juhlien. Sinne kerääntyy koko suku, se on jokavuotinen lempitraditioni.

Joulu on Teemullekin perinteiden kunnioittamista.
– Joulu on minulle ainut juhla, minkä haluan aina pyhittää läheisille ja perheelle. Joulu on tärkein ja rakkain aika vuodesta. Lapsuudesta muistan joulun tunnelman, ruoat ja perheen kanssa olon. Niitä vaalin itsekin nyt aikuisena. Vietän joulunajan perheeni kanssa rentoutuen ja lempiharrastukseni syömisen parissa, nauraa Teemu.
– Keikkoja ja konsertteja en joulunpyhinä ole tehnyt, haluan rauhoittaa sen ajan läheisilleni.
– Uusi albumi nimeltään Vanha liekki julkaistaan 10.11.2017. 100 -vuotiaan Suomen kunniaksi halusin tehdä isolle orkesterille sovitettua perinteitä kunniottavaa musiikkia, vinkaa Teemu vielä syksyn prokteista. Lue lisää Teemu Roivainen – Vanha Liekki.

Syttyy valot tuhannet -kiertue 2017
ma 11.12. Valkeakosken kirkko, klo 19
ti 12.12. Forssan kirkko, klo 19
ke 13.12. Kangasalan kirkko, klo 19
to 14.12. Joensuun kirkko, klo 19
pe 15.12. Savonlinnan Tuomiokirkko, klo 19
la 16.12. Lahti, Sibeliustalo, klo 18 (lippu.fi)
ma 18.12. Halikon kirkko, klo 19
ti 19.12. Turku, konserttitalo, klo 19 (lippu.fi)
ke 20.12. Ruoveden kirkko, klo 19
to 21.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti, klo 19
pe 22.12. Hämeenlinnan kirkko, klo 19

Liput: 28 e / 31 e

• Ennakkoliput: Ticketmaster
• Konserttitalot lippu.fi (myynti alkaa pian)
• www: syttyy-valot-tuhannet

Facebook:
Teemuroivainenofficial
DiandraVirallinen

Tuotanto: MagnumLive.

joulukonsertti, Diandra, Teemu Roivainen, Syttyy valot tuhannet joulukonsertti, Diandra, Teemu Roivainen, Syttyy valot tuhannet

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›