In English

MagnumLive

Diandra ja Teemu Roivainen joulukiertueelle

JULKAISTU 09/10/2018
joulukonsertti Syttyy valot tuhannet, Diandra, Teemu Roivainen

Kaksi tähtien lailla loistavaa laulajaa Diandra Teemu Roivainen tunnelmoivat lämminhenkisellä Syttyy valot tuhannet -joulukonserttikiertueella. Konsertissa kuullaan perinteisiä, meille kaikille rakkaita joululauluja, mutta mukana on myös muutamia uudempia lauluja sekä jouluisia musiikkiyllätyksiä ja kauniita duettoja.

Teemu ja Diandra esiintyivät jo vuonna 2017 yhteisellä joulukiertueella. Siitä voit nähdä tunnelmia oheisen videon kautta. Konsertti poiki paljon kyselyjä ja tälle joululle kiertue sai odotettua jatkoa. Joulukuussa 2018 esitettävät konsertit nähdään kirkoissa ja konserttisaleissa.

La 8.12. Oulu, Oulun Tuomiokirkko, klo 18 ja 20
Su 9.12. Kuhmo, Kuhmo-talo, klo 16
Ma 10.12. Joensuu, Joensuun kirkko, klo 19
TI 11.12. Kuopio, Kuopion Tuomiokirkko, klo 19
Ke 12.12. Jyväskylä Paviljonki, klo 19
To 13.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti, klo 19
Pe 14.12. Lohja, Pyhän Laurin kirkko, klo 19
La 15.12. Salo, Halikon kirkko, klo 18
Su 16.12. Hämeenlinna, Verkatehdas, klo 19
Ma 17.12. Pori, Promenadikeskus, klo 19
Ti 18.12. Kouvola, Kuusankoskitalo, klo 19

Ennakkoliput alk. 28 – 34 e.: Ticketmaster
 Lue lisää Syttyy valot tuhannet -tapahtuman sivuilta. 

– Halusimme tänä vuonna tehdä joulukonsertteja konserttitalojen ohella kirkoissa, sillä mielestäni joulukirkkojen tunnelma on aina aivan ainutlaatuinen, kertoo Teemu. – Minulle tärkeimmät joululaulut ovat hyvin perinteiset, varmasti koko kansan suosikit, Varpunen jouluaamuna ja Sylvian joululaulu. 

Mukana on muutamia uudempia joululauluja, kuten Teemun joululevyltä löytyvä Pohjolan joulu ja Diandran joulualbumilta Kerran joulukuun aikaan.

Konsertti pitää sisällään vanhempia, rakastettuja jouluklassikoita, ja tosiaan siellä kuullaan myös muutama uudempi joululaulu. Voi hyvin olla, että itse tartun viuluun ja soitan. Yksi lempikappaleeni on huikea Taivas Sylissäni -kappale, valottaa Diandra konsertin sisältöä ja iloitsee joulun tuomasta tunnelmasta: – Joulu on ihan parasta aikaa ja joululaulut ovat minulle erityisen tärkeitä. Rakastan tehdä joulukonsertteja, niissä on aina ihan omanlaisensa tunnelma. Ihmiset tulevat rauhoittumaan. Toivottavasti saamme loihdittua kauniin joulutunnelman heidän sydämiinsä.
– Itse joulun vietän mummin ja ukin luona suvun kesken juhlien. Sinne kerääntyy koko suku, se on jokavuotinen lempitraditioni.

Joulu on Teemullekin perinteiden kunnioittamista: 
– Joulu on minulle ainut juhla, minkä haluan aina pyhittää läheisille ja perheelle. Joulu on tärkein ja rakkain aika vuodesta. Lapsuudesta muistan joulun tunnelman, ruoat ja perheen kanssa olon. Niitä vaalin itsekin nyt aikuisena. Vietän joulunajan perheeni kanssa rentoutuen ja lempiharrastukseni syömisen parissa, nauraa Teemu. 

 

Tuotanto: MagnumLive 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›