In English

MagnumLive

Diandra ja Teemu Roivainen esittävät rakkauslauluja kiertueella

JULKAISTU 10/04/2018
Sydämeni osuman sai, Diandra, Teemu Roivainen, konsertti

Mitä yhteistä on Ultra Bralla, Anna Erikssonilla, Juicella, Leif Wagerilla, Johanna Kurkelalla ja Baddingillä? Yhtäkkiseltään ei mitään, mutta heidän ihania laulujaan kuullaan rakkaudesta kertovien laulujen konsertissa, jonka tulkkina toimivat huikeaääniset Diandra ja Teemu Roivainen.

Diandra ja Teemu Roivainen konserttikiertueelle  – teemana kauniit suomalaiset rakkauslaulut!

Kaksi valovoimaista artistia, Diandra ja Teemu Roivainen lähtevät yhdessä konsertoimaan. Kiertueen teemana on rakkaus. Konsertin ensi-ilta on 16.4.2018 Turun konserttisalissa. Keväällä konsertti nähdään myös Lohjalla, Vantaalla ja Keravalla. Kiertueelle on jo nyt sovittuna jatkoa syksylle.

Sydämeni osuman sai -konsertti täynnä kauniita rakkauslauluja eri vuosikymmenten varrelta. Kappaleiden kirjo on laaja, vanhoista suomalaisille rakkaista kappaleista uudempaan tuotantoon. Konsertin läpi soljuvat sulassa sovussa niin suomalaisen mustavalkoelokuvan ikonin Leif Wagerin Romanssi kuin 2000-luvun rakkauslaulut, mm. Johanna Kurkelan, Anna Erikssonin ja Ultra Bran tutuksi tekemää tuotantoa. Mahtuupa mukaan myös mestarisanoittaja Juicen musiikkia.

– Teemun kanssa yhdessä tehty Syttyy valot tuhannet -konserttikiertue oli mahtava kokemus, ja nyt on taas ilo lähteä kiertämään uudella idealla Suomen konserttisaleja. Luvassa on suurien tunteiden konsertti, isoja lauluja eri vuosikymmeniltä, upean bändin säestyksellä. Duettoja kuullaan myös. Odotan innolla, että pääsen esittämään kauneimpia suomalaisia rakkauslauluja. Kevät tulee siis laulaen!, iloitsee Diandra.

– On voimaannuttavaa laulaa elämän suurista asioista. Rakkaus maailman suurimpana voimana herättää isoja tunteita itsessänikin. Rakkauslauluissa on liikuttavia ja vaikuttavia sanoituksia, ja niihin on sävelletty todella tunteikkaita melodioita, joissa pääsee laulamaan koko sydämestä, miettii Teemu Roivainen. 

Nyt julkaistaan kevään 2018 konsertit:

ma 16.4. Turku, Konserttitalo (Ensiesitys!)
to 19.4. Lohja, Laurentius-sali
ke 25.4. Vantaa, Martinus-sali
ti 5.6. Kerava, Kerava-sali (Huom! siirtynyt 3.5. päivästä – liput käyvät suoraan uuteen konserttiin)

Konsertit klo 19, liput alkaen 33 e. Ticketmaster, Turku: Lippu.fi / TuTo toimisto.
Lisätietoa tapahtuman sivuilta:

Sydämeni osuman sai

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›