In English

MagnumLive

Danny supersuosittuun Vain elämää -ohjelmaan

JULKAISTU 31/01/2018
Danny, Comeback 18

Musiikin ja viihteen mestari Danny ei juuri esittelyjä kaipaa. Lukuisat hitit, showt, kiertueet ja monet palkinnot puhukoot puolestaan.

Vuosi 2018 on nimetty Comeback-vuodeksi: Se tuo Dannylle tullessaan mm. monia radio ja TV-esiintymisiä. Vuosi avautui paljon huomiota saaneella Maria Veitola Yökylässä –ohjelmalla. Huhtikuusta lähtien potin räjäyttää Vain elämää, jossa Danny heittäytyy uusiin haasteisiin ja hänen omat hittinsä saavat uudet versiot upeiden tähtiartistien tulkitsemina.

– Kappaleet voivat tulla läheisiksi, herkiksi. Ne voivat ohjata oikealle tielle, antaa paljon sisältöä ja lämpöä elämään. Ne voivat kertoa siitä, miten olet kasvanut tähän maailmaan, Danny pohtii Vain elämää -pressitilaisuudessa (Ilta-Sanomat). Lue lisää Dannyn kommentteja >>

Kevätkauden mittaan paljon näkyvyyttä monissa medioissa.Keväällä ja kesällä Dannyn voi nähdä tapahtumissa ja festareilla. 

Vierivä kivi ei sammaloidu – taiteilija on pysynyt viritettynä jo vuodesta 1964 alkaen, jolloin hänen huikea uransa alkoi. Dannyn hitit ovat ansainneet ikivihreä statuksen ja keikoilla yleisö laulaa niiden mukana. Koko kuusikymmentä luvulta alkaneen uransa ajan, Danny on pyrkinyt pysymään nykyhetkessä ja etsinyt erilaisia trendejä ja ilmiöitä.

Vuonna 2018 Danny tarjoaa musiikkinsa yleisölleen nimellä: Välähdyksiä menneisyydestä.  Suomalaisen viihteen moniottelija palaa tulevissa esiintymisissään musiikillisille juurilleen. Kiertueella kuullaan sekä Dannyn parhaita hittejä soitettuna mahdollisimman autenttisilla soundeilla juuri kuten ne aikoinaan levytettiin.

Vuoden 2018 myynti on alkanut. Ohjelmistossa muistoja herättäviä lauluja: Tuuliviiri, Kauan, Seitsemän kertaa seitsemän, Kesäkatu, Aaveratsastajat, Amarillo… Suomen eri listoille Danny on noussut tähän mennessä 98 laululla.

Stay tuned – pysy viritettynä ja kuulolla!

• Danny keikkailee myös Erika Vikmanin kanssa. Katso kokoopanovaihtoehdot >> 

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›