In English

MagnumLive

CampKeinin ensilevytys: Viinilasi

JULKAISTU 17/02/2014
CampKein, Camp Keinänen, Viinilasi, single

CampKein on jyrähdellyt vuodesta 2008 triona; kitara – basso – rummut. Alunalkaen harrikkasoundilla ja Marshallin vahvarin nupit lähes kaakko-asennossa soittanut bändi on nyt vähentänyt kaasua: Keikoilta saadun palautteen myötä kahvaa käännetty aavistuksen pienemmälle teholle ja Marsun nuppeja pari pykälää luoteeseen. Saman palautteen myötä Arizona-murre/lyriikka on vaihtunut kotimaiseen lauluun ja melodiseen suomi-rokkiin.

CampKeinin perustaja ja johtohahmo Camp Keinänen on pitkän linjan muusikko, jolla on takana maileja ja elämää – ja se kuuluu keikoilla. Tuntua musiikkiin on haettu mm. rapakon takaa, jossa Keinänen on usein visiteerannut.

Nyt CampKein julkaisee ensimmäisen singlensä ”Viinilasi” ja Keinänen miettii singlejulkaisuaan seuraavasti:

– Viime keväänä päätin muuttaa lähes koko keikkaohjelmiston kotimaiselle tekstille. Toki vieläkin keikkasettiin mahtuu tarvittaessa texas-boogieta ja muita tuttuja covereita, valottaa Keinänen.

– Kun ohjelmistoa muutettiin osin Suomen kielelle, oli helppoa valita Viinilasi ensimmäiseksi vakavasti äänitettäväksi biisiksi.

 – Aiheeltaan ja tekstillään Viinilasi-kappaleen on tarkoitus peilata niin monen henkilön kohdalle sattuneita suhteen ryssimisiä peruuttamattomilla baariseikkailuilla ja humalaisilla öisillä puhelinsoitoilla.

Musiikkivideo
Kappaleesta julkaistaan samalla musiikkivideo, joka on Camp Keinäsen käsialaa ja se on kuvattu New Yorkissa. Viinilasin voi katsoa Youtubessa.

CampKein – Viinilasi, CDS
julk. 19.2.2014
Kesto: 4.04 / FIMGM1400003 / MGM-333
Säveltäjä & sanoittaja: Kimmo Keinänen
Sovittaja: Samuli Reinikainen
Mixaus Sonic Pump / Masterointi Chartmakers.
Kimmo Keinänen: laulu, kitarat / Samuli Reinikainen: rummut, perkat, piano, taustalaulu / Juha Koljonen: basso, haitari, taustalaulu / Anna Kokkonen: taustalaulu
c & p Magnum Music 2014

www.facebook.com/CampKein

campkein2_600x400_0114

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›