In English

MagnumLive

Arja Koriseva ja Kari Vepsä konsertoivat yhdessä

JULKAISTU 22/08/2016
Elämä kantaa, Arja Koriseva, Kari Vepsä, konsertti

Arja Koriseva ja Kari Vepsä konsertoivat Pieksämäellä teemalla Elämä Kantaa. Konsertilla tuetaan Saimaan syöpäjärjestön Pieksämäen osaston arvokasta toimintaa.

Syöpä on läsnä yhä useamman elämässä ja tietoa, taitoa ja tukea tarvitaan paljon. Arjan oma sairastuminen avasi silmät tälle kavalalle sairaudelle, joka niin helposti edelleen ensimmäisenä tuo mieleen kuoleman. Kuitenkin paranemisen ennusteet ovat useimmiten hyvät ja positiivinen mieli ja luottavaiset ajatukset tulevasta ovat eteenpäin vievä voima. Kiitollisena kaikesta Arja haluaa laulaa kaikille ”Leipää, lempee ja lämpöö…”. Arja haluaa muistuttaa, että Suomessa olemme hyvissä ja osaavissa käsissä.

Pieksämäellä nuoruutensa viettänyt Kari Vepsä on jo konsertoinut eri puolilla Suomea Syöpäyhdistysten ja -kerhojen tukemiseksi. Vastaanotto on ollut lämmin ja koskettava ja salit ovat täyttyneet kuulijoista. Kari haluaa tulla lähelle ihmisiä ja kertoa omista elämänsä karikoista ja vaikeista paikoista. ”Niistä kaikista selviää uskon ja läheisten turvin”, toteaa itsekin eturauhassyövän kokenut kansanlaulaja.

Konsertissa Arja ja Kari esittävät omia tuttuja ja kauneimpia lauluja. Elämä kantaa -konsertin ensi-ilta on:

Elämä kantaa
Pieksämäki Poleeni (loppuunmyyty!)
la 24.9.2016, klo 18.00

Ennakko: Liput 30 e / 27,50 (sis. 2,5 e kulut). Ennakko: Poleeni, 0400 855 614, info@poleeninkahvila.fi ja Ticketmaster.fi, 0600 10 800 (1,98 e/min+pvm) + lippukaupat kautta maan.

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›