In English

MagnumLive

Antti Raiski ja Petri Munck jatkavat yhteistyötä

JULKAISTU 11/08/2014
Antti Raiski, Murhaa

Antti Raiski julkaisee uutta musiikkia. Kappaleen, jonka nimenä on Murhaa, on säveltänyt ja sanoittanut kolmikko Mikko Kuoppala, Janne Sirviö ja Mats Takila ja sovittanut Petri Munck sekä Mikko Mäkinen. Kappaleen tuottajana toimii Petri Munck. Antti ja Petri ovat tunteneet toisensa jo nuoruudesta ja Petri on ollut jo aiemminkin Antin kappaleiden taustavoimana.

– Sain Peteltä levyllisen biisejä kuultavaksi jo 2000 luvun alussa. Silloin en vielä niitä päässyt levyttämään. Hän tuotti myös biisejä 2007 Matkaaja-albumilleni, Antti kertoo.

Uusimpina tuotoksina kaksikko on toimittanut kuultavaksemme mm. kappaleet Kolibri, Onni ja Mahtavia unelmia ja nyt siis vuorossa on Murhaa.

– Murhaa biisi putkahti sähköpostiin muutama vuosi sitten. Tykkäsin siitä välittömästi. Olimme juuri julkaisseet kappaleen nimeltä Onni ja se soi radioissa todella hyvin. Murhaa ei jotenkaan kuitenkaan istunut siihen hetkeen. Mutta nyt sen aika on koittanut. Pete tuotti biisistä melkoisen muhkean! Se jatkaa tavallaan vuonna 2005 julkaistun Uudestaan-albumin linjalla, joka on ollut omista albumeistani tärkein. Sain silloin melkoisen vapaasti touhuta musiikin parissa ja niillä samoilla jäljillä aion jatkaa myös tulevaisuudessa.

Petri intoutuu muistelemaan vielä vanhempaa yhteistyötä:

– Musiikillinen polkumme vie aina 90-luvun alkuun, jolloin meillä oli kimpassa bändi. Samoilla kulmilla asutaan ja ollaan asuttu suurin osa elämiämme. Lapset olivat samassa päiväkodissa ja nyt samalla luokalla. – Tällasta tää on meidän Nummelan kommuunissa, hän naureskelee.

Antti Raiski hänet on nähty keikkojensa ohella myös musiikkiteattereissa ja Syksyn Sävelessä. Omien kolmen albuminsa lisäksi Antti on vieraillut Pepe Deluxén ’BEATitude’-CD:llä. Hänet muistetaan myös Tangokuninkaana ja hän on ollut mm. Emma-ehdokkaana. Antti keikkailee Sesam-yhtyeensä kanssa.

• Kuuntele Antti Raiski – Murhaa Youtubessa!

Antti Raiski, Murhaa

Antti Raiski – Murhaa, CDS
Julkaisu 13.8.2014
kesto 3’59, MGM-351, FIMGM1400027
Säv. /san. Mikko Kuoppala, Janne Sirviö, Mats Takila.
Sov. Petri Munck, Mikko Mäkinen.
Tuotanto Petri Munck, PM Music Oy
c & p 2014 Magnum Music Oy

 www.facebook.com/AnttiRaiski

www.magnumlive.fi/antti-raiski

Tulevia keikkoja:

pe 15.8.2014 Ravintola Mulligan’s, Kouvola

la 16.8.2014 Hotelli Kalevala, Kuhmo

la 23.8.2014 Viihdekeskus Hojo hojo, Tuusniemi

la 30.8.2014 Mäntsälän Suurlava, Mäntsälä

pe 5.9.2014 Hotelli-Kylpylä Rauhalahti, Kuopio

la 6.9.2014 Hankasalmen Revontuli, Hankasalmi

la 13.9.2014 Yksityistilaisuus, Kirkkonummi

la 20.9.2014 Limingan NS, Liminka

la 27.9.2014 Yksityistilaisuus, Vihti

jne.

 

Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter

Liity MagnumLiven postituslistalle! Tilaa uutiskirje ›